bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий Тендер на закупівлю програмного забезпечення та послуг
05.08.2021

Громадська організація «Марківська районна організація «Місцевий розвиток» в рамках проєкту «Діджиталізація процесів управління – важливий крок в становленні молодої громади»(Угода RPP/2021/07/033/DR), в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує відкритий Тендер на закупівлю програмного забезпечення та послуг.

Дати оголошення тендеру на постачання послуг: 05.08.2021 – 18.08.2021 (включно).

Предметом відкритого тендеру є закупівля програмного забезпечення, що включає: САУМГ «Розумне село», АСУД «ДОК ПРОФ 3» та замовлення послуги з їх впровадження та навчання спеціалістів.

Кількість одиниць: всього три.

Товар повинен відповідати наступним вимогам:

Товар / послуги

Характеристики.

Кіль-кість

Лот 1.

Програмне забезпечення - Система автоматизованого управління місцевими громадами (САУМГ) «Розумне село»

Технічне завдання щодо якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі наведено в Додатку 1 до оголошення (додається).

1

Лот 2.

Програмне забезпечення - Автоматизована система управління документами (АСУД) «ДОК ПРОФ 3»

Технічне завдання щодо якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі наведено в Додатку 2 до оголошення (додається).

1

Лот 3.

Послуги з впровадження систем САУМГ «Розумне село», АСУД «ДОК ПРОФ 3» та навчання спеціалістів.

Технічне завдання щодо надання переліку послуг з впровадження вказаних систем наведено в Додатку 3 до оголошення (додається).

1

Предмет закупівлі повинен відповідати технічним завданням наведеним в додатках до оголошення, без пониження їх кількісних та якісних властивостей.

У вартість послуги/товару повинна бути включена доставка копії товару до місця призначення на окремому носії інформації (CD, DVD або USB Flash drive).

На час проведення заходів, у вартість послуги повинно бути включено використання ПО для забезпечення спеціалістів відеоконференцзв’язком, передачі контенту та обмін повідомленнями на будь-яких пристроях.

Закупівля здійснюється в рамках проєкту без ПДВ.

 Вимоги до постачальника товарів – учасника тендеру:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України, що не є платниками ПДВ, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, акти виконаних робіт тощо)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Оригінал Рахунка-фактури;
  5. Зразок договору поставки товару;
  6. Паспорт товару;
  7. Ліцензію на товар;
  8. Гарантійний талон;
  9. Та інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора;
  4. Строк надання послуг: протягом 60 календарних днів від дати підписання Договору;
  5. Прийнятна ціна, умови оплати та гарантійний термін.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця тендеру прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає технічним завданням у тендерному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії.

 Тендерні процедури та вимоги до надсилання тендерної пропозиції

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Тендерні  пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій.

Тендерні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані не пізніше 18.08.2021 р.:

  • в електронному вигляді (у форматі PDF) на електронні адреси: [email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий тендер грантова угода № RPP/2021/07/033/DR _________________ назва учасника»;
  • у паперовій формі (запечатаному конверті), організатору тендеру, нарочно або засобами поштового зв’язку за адресою: 92400, Луганська обл., Марківський р-н., смт Марківка, вул.Центральна, б.18 (кабінет №117).

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18.08.2021 р. розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам тендеру, викладеним у тендерній документації

Результати тендеру будуть повідомлені організатором переможцю тендеру шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 27.08.2021 р.

 Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо тендеру за ел.адресою: [email protected], або за телефоном +380669542948 (керівник проєкту Микола Сопільник) до 18.08.2021 р. 17:00.

ПОСИЛАННЯ НА ГУГЛ-ДИСК З ДОДАТКОВИМИ МАТЕРІАЛАМИ
https://drive.google.com/drive/folders/1Co0u_a5MV7VBgdlKLADr3493c9-0CZQL?usp=sharing

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.