bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру з закупівлі комп’ютерного обладнання
21.07.2021

1. ГО “Моя Новопсковщина” в межах гранового проєкту “Сприяння налагодження співпраці Новопсковської та Білолуцької громад, для покращення якості надання медичних послуг населенню”, який реалізовується за програмою малих грантів, технічної підтримки ГО “Взає-модія Плюс” в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру, компоненту “Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади” за фінансової підтримки Європейського Союзу та  урядів Данії, Швейцарії та Швеції. 

2. Дата оголошення 21.07.2021 року.

3. Термін подання тендерних пропозицій до 12-00 05.08.2021 року.

4.Предметом закупівлі є комп’ютерне обладнання. Детальну спеціфікацію та інструкцію  для подачі на тендер можна завантажити за посиланням додаток до цього оголошення (контактна інформація) також можна безкоштовно отримати за такою адресою: смт.Новопсков, пров.Історичний 2, Луганської області. Або приславши запит на електронну адресу [email protected]

5. Вимоги до постачальника товарів/послуг - учасника тендеру.

  • До участі у тендеру запрошуються себ’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: посточальники що мають досвід роботи у відповідній сфері 3 роки, відповідний КВЕД для здійснення діяльності, можливість здійснити поставку обладнання гарної якості і у вказаний строк та можливість надати орігінали супровожуючих документів з печаткою та підписом.
  • Платникам ПДВ, сплата ПДВ в межах цього тендеру відшкодовуватися не буде. 

6. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шестидесяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Пропозицій мають бути надіслани в орігіналі в запечатоному вигляді за адресою:

Луганська область, Старобільський район, смт.Новопсков, пров.Історичний 2. А також надіслани електронною поштою на електронні адреси [email protected],    [email protected] з темою листа  “Відкритий тендер_RPP/2021/07/053/DR_назва учасника” не пізніше ніж 12 години 05.08.2021 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні пропозиції надані пізніше вказаного строку не приймаються та повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою зазначеною вище, за тел.+380508578858 ел.поштою [email protected]      

 

Контакти

  • https://drive.google.com/drive/folders/1fj4FysllvK163PTQpmJeKQW2tw-vK6-m

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.