bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля медичного обладнання
20.07.2021

ГО “Моя Новопсковщина” в межах грантового проєкту ” Сприяння налагодження співпраці Новопсковської та Білолуцької громад, для покращення якості надання медичних послуг населенню”, який реалізовується за програмою малих грантів, технічної підтримки ГО “Взаємодія Плюс” в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру, компоненту “Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади” за фінансової підтримки Європеського Союзу та урядів Данії, Швейцарії та Швеції, оголошує конкурс на закупівлю медичного обладнання. 

Дата оголошення 21.07.2021р. 

Термін подання конкурсних пропозицій 05.08.2021р. до 12-00.

Детальний опис товарів що оголошується

Предметом закупівель є медичне обладнання а саме:

  • Кушетка процедурна з регульованим підголовником КРП (або аналог) - 5шт.
  • Ширма для кабінетів і палат 3-секціонная ШП-3 (або аналог) - 5шт.
  • Електрокардіограф 6- канальний 1106L CAREWELL (або аналог) - 2 шт.

Вимоги до постачальника послуг - учасника конкурсу.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності  які знаходяться на загальній системі оподаткування та належним чином зареєстровані за законодавством України:постачальники обладнання що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідний КВЕД для здійснення діяльності, можливість доставити товар у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати орігінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір надання послуг, рахунок - фактура, акт виконаних робіт). Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Орігінал рахунку-фактури.

Звертаємо увагу, що умова оплати товару - це безготівковий переказ. 

Конкурсні процедури.

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел.адресою [email protected] до 04.08.2021р. 

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення. 

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару. 

Конкурсні пропозиції повинні бути складенні українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому вигляді (електронному вигляді, форматі PDF) надіслані учасником організатору конкурсу до 12-00 05.08.2021р на електронну адресу [email protected]. Всі конкурсні пропозиції отримані організатором після кінцевого терміну їх подання а саме 12-00 05.08.2021р розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможця, відбудеться оганізатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропанованих пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у данному конкурсному оголошенні але не пізніше 06.08.2021р.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більш ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Дякуємо за розуміння та сподіваємось на плідну співпрацю! 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.