bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальних відео «Фемінізм без стереотипів»
12.07.2021

ГО «Молода Черкащина» оголошує конкурс соціальних відео «Фемінізм без стереотипів». Конкурс проводиться з метою руйнування стереотипів про фемінізм та активізацію жіночого лідерства.

Вимоги до участі у конкурсі:

Зніміть відео до трьох хвилин.

Опублікуйте ваше відео на будь-якій он-лайн платформі (Facebook, Youtube, Instagram, Tik Tok, тощо). У описі до відео поставте хештеги #СтопСтереотип та #ЧерЛідерка

Важливо, щоб ваше відео розвінчувало стереотипи про фемінізм чи жіноче лідерство, показувало важливість урівнювання у правах чоловіків та жінок, просувало ідеї гендерної рівності та жіночого лідерства.

Прийом заявок на участь у конкурсі триває до 5 вересня 2021 року.

Для участі надішліть нам посилання на ваше відео на пошту [email protected], у листі вкажіть ваше прізвище та ім’я, місто та область, контактний номер телефону, назву відео, короткий опис ідеї, мотивацію до створення.

У темі листа напишіть «Конкурс соціальних відео_ЧерЛідерка».

Детальне положення Конкурсу за посиланням https://bit.ly/3Ay1mbJ

Призовий фонд конкурсу, який розподілять між собою переможці (перші три місця), - еквівалент 10 000 грн (за вирахуванням податків та зборів)!

Цей конкурс став можливим завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна», що впроваджується Українським Жіночим Фондом (УЖФ). Відповідальність за зміст інформації несе ГО “Молода Черкащина”. Інформація, що представлена в анонсі, не завжди відображає погляди Уряду Канади і УЖФ.

Контакти

  • ГО «Молода Черкащина» оголошує конкурс соціальних відео «Фемінізм без стереотипів».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.