bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на поставку камери дезінфікаційної КДЕ-2
06.07.2021

  1.  ГРОМАДСЬКА СПІЛКА «СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МЕЛІТОПОЛЬСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС» на виконання Проєкту «Посилення громадської безпеки в громаді м. Мелітополь завдяки попередження розповсюдження соціально- небезпечних захворювань ( туберкульозу, педікульозу, вірусних гепатитів та ін.) серед безпритульних осіб та осіб звільнених з місць позбавлення волі за результатами конкурсу грантів «Конкурс грантів «Зміцнення громадської безпеки цільових громадах приазовського регіону Запорізької та Донецької областей» 2021»

цим оголошенням запрошують ліцензованих постачальників з доброю репутацією надати цінові пропозиції на поставку камери дезінфікаційної КДЕ-2     1 шт.

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за адресою: 72310, Запорізька область, м. Мелітополь, вул. Бєляєва, 18, на електронну адресу учасника або завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/14nXRbI0ka2l5XPEiOIVseCjfFH8F35qH/view?usp=sharing

Вимоги до постачальників:

-        Постачальники повинні мати відповідні КВЕД для реалізації даного товару.

-        Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та до 12 год. 00 хв. 20 липня 2021 року надіслані :

1)     На електронну адресу [email protected] у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF ) із зазначенням у темі ел.листа «Відкритий тендер: закупівля ПРООН/ГС СП «Мелітопольський навчально-виробничий комплекс» вигляді.

2)     В запечатаних конвертах в паперовому вигляді з мокрими печатками та підписом на адресу м.Мелітополь вул. Беляєва, буд. 18 офіс

-        Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття. В суму пропозиції повинна входити вартість доставки та за потреби встановлення обладнання.

-        Проведення засідання тендерного комітету, яке передбачає розкриття запечатаних конвертів та розгляд отриманих пропозицій за участю представників ICAP Єднання у якості спостерігачів відбудеться 20.07.2021р. о 13:00 за адресою м.Мелітополь вул. Беляєва, буд. 18 офіс.

Надані пропозиції пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: керівник проекту Козолій Оксана – 0987137525; бухгалтер Єреметова Світлана В’ячеславівна – 0504860526.

Контакти

  • 0987137525; 0504860526

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.