bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант 3000$ на проєкти з соціальної згуртованості та громадської безпеки
20.06.2021

 
На цьому тижні ще триває набір молодіжних команд з Луганської та Донецької областей, які отримають 5 грантів на 3000$ на реалізацію своїх проєктів!
 
На платформі FUNdraiser ( https://fundraiser.games/ ) вже розпочалось навчання, але ще можна застрибнути в останній вагон! Просимо вас передати цю інформацію молоді, яка може і хоче змінювати своє життя і життя громади на краще! Заявки приймаються до 25 червня 2021 року.
 
Разом з друзями вони пройдуть навчання з фандрейзингу на платформі FUNdraiser, де навчаться залучати кошти та інші ресурси, а також - приймуть участь у змаганні за 5 переможних місць, які отримають 3000$ від донорів на свій проект та підтримку кращих менторів! Окрім того, ми будемо постійно підтримувати їх та будемо поруч, щоб допомогти.
 
Навчальна інтерактивна платформа FUNdraiser створена для молоді та молодіжних працівників, щоб через комплексе навчання з фандрейзингу створювати та мотивувати на проєкти з громадської безпеки та соціальної згуртованості!
 
7.06-31.07 Фандрейзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрейзингу для молодіжних команд
 
6.08 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.