bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний фонд «Наше Майбутнє» оголошує тендер на придбання «Товарів медичного призначення»
08.06.2021

Рівненський обласний благодійний фонд «Наше Майбутнє» (далі – «Організатор») оголошує конкурсні торги на закупівлю «Товарів медичного призначення нефармацевтична група». Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 17 червня 2021 року, до 16:00 за київським часом.

Джерело фінансування закупівлі – Закупівля здійснюється в рамках реалізації проекту «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в західній Україні», що фінансується Глобальним фондом для боротьби із СНІДом, туберкульозом малярією через МБФ “Альянс громадського здоров’я”, Угода про надання субгранту № 98-GF-21 від 16.01.2021 року Закону України «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні» від 21 червня 2012 року №4999-VI

  1. Замовник:

1.1. Найменування: Рівненський обласний благодійний фонд «Наше Майбутнє»

1.2.Код за ЄДРПОУ: 26298770

1.3.Місцезнаходження: вул. Жоліо-Кюрі,19, м. Рівне, 33013

1.4.Особа уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками – директор – Ратушна Юлія Святославівна, тел. 098-229-88-50, E-mail: [email protected].

  1. Закупівля товарів та послуг, передбачених предметом закупівлі, здійснюється без ПДВ (згідно положень п. 26 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 р. № 284, оскільки витрати здійснюються в рамках грантів проекту Глобального фонду, наданих відповідно до програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні).

 Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт та послуг

Замовник:Рівненський обласний благодійний фонд «Наше Майбутнє»

Місце поставки товару: вул. Жоліо-Кюрі,19, м. Рівне, 33013

Інформація про товар:

-         упаковка товару повинна бути не пошкодженою;

-         товар має бути в наявності та не перевищувати середньо-роздрібні ціни у Рівненській області;

-         постачання, завантажувально-розванажувальні роботи здійснюються транспортом постачальника чи транспортом перевізника за рахунок Постачальника.

Товар має супроводжуватись документами (рахунками, накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку товару).

 Ціна вказуються за одиницю товару (без ПДВ) з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт та тари.

         Оплата за Товар здійснюються в межах відповідних асигнувань, в безготівковій формі, шляхом перерахування грошових коштів на розрахунковий рахунок Постачальника не пізніше 3-ти робочих днів з дня надходження товару до Покупця.

Термін постачання товарів, виконання робіт та надання послуг:

З моменту оголошення обрання переможця до 31 грудня 2021 року

Тендерна пропозиція має включати в себе:

  1. Заповнена  та підписана форма  пропозиції (форма додається) Додаток 1до тендерної пропозиції « Форма пропозиції», де зазначаються технічні характеристики - з чітким дотриманням переліку товарів, найменування, технічних характеристик;
  2. Заповнена та підписана форма (форма додається) Додаток 2 до тендерної пропозиції   « Інформація про Учасника»;
  3.    Заповнена  та підписана форма  пропозиції (форма додається) Додаток 3до тендерної пропозиції «Гарантійний лист» ( на  офіційному бланку Учасника);
  4. Заповнена  та підписана форма  пропозиції (форма додається) Додаток 4до тендерної пропозиції «Декларація конфлікту інтересів»;
  5. Копії:
  • · свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців (ЄДР);
  • Тендерні пропозиції приймаються за адресою:

    Україна, 33013, м. Рівне, вул. Жоліо-Кюрі,19.

    Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників:

    «17» червня 2021 року, до 16 год.00 хв. за київським часом.

     РОЗКРИТТЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ УЧАСНИКІВ ТОРГІВ ВІДБУДЕТЬСЯ:

     «17» червня 2021 року, о 17 год.00 хв. за київським часом за адресою:  Україна, 33013, м. Рівне, вул. Жоліо-Кюрі,19.

    До участі у процедурі розкриття тендерних пропозицій запрошуються всі учасники, які подали тендерні пропозиції, або їх уповноважені представники (при собі мати документи, що посвідчують повноваження та особу). Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття тендерних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді тендерної пропозиції.

     Методика обрання переможця конкурсних торгів. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора конкурсних торгів обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

     Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 5 робочих днів днів з дати відкриття тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 5 календарних днів. Копії всіх документів за результатами даного конкурсу будуть надсилатись організації-донору на затвердження. Після затвердження останньою вони можуть бути оприлюднені. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів поштою або електронною поштою.

Контакти

  • Контактна особа: Станіслав Плещинський
  • тел. 098-27-89-781

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.