bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливість для молоді з Полтавської області: набір на програму «Молодь змінить Україну. Полтавщина»
03.06.2021

Програма Фонду родини Богдана Гаврилишина для молодих патріотичних мешканців та мешканок Полтавщини, які бажають бути активними у громадському житті краю та України, і готові бути рушійною силою ефективних змін.

ЗМІСТ ПРОГРАМИ:

Учасники та учасниці програми навчаться розробляти та втілювати проєкти місцевого розвитку. Інтенсивне модульне навчання поєднує теорію, практичні кейси та індивідуальну роботу над проєктами. 

Програма створена так, щоб допомогти учасникам та учасницям підготувати та втілити власні проєкти місцевого розвитку. Спікерами шкіл будуть запрошені експерти національного рівня, регіональні експерти / лідери думок, ментори асоціації «Молодь змінить Україну».

ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ НАВЧАННЯ НАЙУСПІШНІШІ УЧАСНИКИ ТА УЧАСНИЦІ МАТИМУТЬ МОЖЛИВІСТЬ:

  • тижневої безкоштовної навчальної поїздки до європейської країни (Австрія, Німеччина, Норвегія, Швейцарія, Швеція або Польща) для найуспішніших учасників та учасниць, за умови втілення та звітування про напрацьовані проєкти та достатнього рівня знання англійської мови. Поїздка можлива у разі сприятливої епідеміологічної ситуації (право на поїздку не втрачається, а лишається за учасниками у майбутньому).
  • отримати малий грант для подальшої реалізації власного проєкту.

ДЛЯ КОГО ПРОГРАМА: 

  • патріотична молодь віком 18-35 років, яка проживає у Полтавській області та Полтаві;
  • молодь із прагненням розвивати Полтавщину та втілювати проєкти місцевого розвитку; 
  • громадські активісти, працівники місцевих органів влади та самоврядування, територіальних громад, представники медіа, місцевого бізнесу та креативного сектору, які мають ідеї для місцевого розвитку.

ДЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ: 

Цьогоріч програма передбачає змішану форму навчання: онлайн-навчання та офлайн у 3 населених пунктах Полтавщини: Пирятин, Миргород, с. Петрівка (Чутівський район) для 60 відібраних учасників та учасниць. Навчання відбуватиметься впродовж липня. Детальніше графік навчання дивіться тут

Навчання за програмою є безкоштовним, а учасників та учасниць забезпечать харчуванням упродовж навчання та роздатковими матеріалами. Доїзд до місця проведення офлайн занять здійснюється за рахунок учасників та учасниць програми. 

Розподіл учасників, учасниць по локальних школах (офлайн-навчання) здійснюватиметься Фондом родини Богдана Гаврилишина відповідно до поданих заявок, їх якості та на основі географічного критерію. Фонд залишає за собою право самостійно сформувати локальні школи.

Реєстрація на програму триватиме до 14 червня

Програма “Молодь змінить Україну – Полтавщина” реалізується Фондом родини Богдана Гаврилишина уже вдруге за підтримки місцевого бізнесу – мережі соціальних магазинів "Аврора". Інформаційним партнером програми є Полтавська асоціація бізнесу.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО СПІЛЬНОТИ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ, ЯКА ЗМІНЮЄ УКРАЇНУ!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.