bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс молодіжних ініціатив «Для мене біорізноманіття – це…»
05.05.2021

Спробуй сказати – написати - показати – станцювати – створити – що для тебе та твоїх однодумців значить  «біорізноманіття».

Що ти можеш зробити для того, щоб громади Івано-Франківщини були більш обізнані  й компетентні з питань біорізноманіття? – та що завгодно (окрім протизаконних дій). Головне, що це мають бути дії, у які ти сам повіриш. Ми заохочуємо акції, які б могли надихнути дітей та молодь зберігати і пізнавати місцеву природу чи власне довкілля. Хто, як не діти, легко переконають своїх батьків, що природа – це не лише довколишня краса і засіб для існування, а як мінімум, -  підґрунтя для майбутнього. Також ми впевнені, що саме вчителі шкіл чи викладачі ВНЗ, можуть бути надійними менторами юним активістам (школярам чи студентам) у підготовці та реалізації їхніх ідей.

Ми плануємо підтримати фінансово, розкрутити онлайн, просунути друкованими постерами одноразові чи кілька разові вуличні акції, офлайн чи онлайн флешмоби, FB чи Instagram кампанії, квести, екологічні пікніки, молодіжні дебати, короткі промо-відео, створення скетчів та контенту для ліфлетів та постерів, краудфандингові кампанії, толоки, інші заходи, що відповідають меті й доносять основні меседжі конкурсу.

Рішення ТАІФ щодо підтримки екологічних ініціатив буде оголошено після 17 травня. Слідкуйте за Carpathian Forest School fb/Instagram та офіційною сторінкою ТАІФ https://taif.org.ua/en/.

Умови конкурсу – тут: https://taif.org.ua/news/avearness-initiatives-call/

Заповнити заявку можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEkmVB7yAWZdg9AxWYzUTFRWmkFLpYTFRjtkOTZocSOyJkJw/viewform.   

Ми очікуємо на ваші пропозиції до 7 травня (24:00)!

Контакти

  • https://taif.org.ua/news/avearness-initiatives-call/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.