bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі послуг з розробки онлайн платформи оголошується повторно
29.04.2021

Громадська організація «Точка доступу» в рамках проєкту «Підсилення потенціалу ОГС у здійсненні аналізу, моніторингу та оцінки громадських ініціатив та поширення кращих практик», що реалізується за підтримки Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з розробки онлайн платформи (включає в себе дизайн, розробка алгоритмів, архітектури)

Перелік послуг:

  1. Розробка онлайн платформи для оцінки ефективності громадських ініціатив. На платформі має бути можливість пройти опитування для різних учасників та учасниць громадської ініціативи (окремо для організаторів, партнерів, учасниць та учасників заходів, та для представників органів місцевого самоврядування). Має бути можливість подивитись на кожну ініціативу більш комплексно, та побачити діяльність з різних кутів.
  2. Має бути жорстко структурована система розподілу прав на доступ та перегляд інформації на платформі.
  3. На платформі має бути можливість «обрахувати» немонетарний внесок у ініціативу, що дозволить реально оцінити залучені ресурси.
  4. Також має бути можливість оцінити рівень впливу громадян та ініціативи на зміни в громаді. Окрему увагу має бути приділено змінам, які відбулись у громаді, а також рекомендаціям, які будуть корисні іншим зацікавленим сторонам.
  5. В роботу має входити: приведення до ладу основного сайту організації (Точка Доступу) з налаштуванням поштового шлюзу.
  6. Платформу важливо привʼязати до сайту організації з можливістю отримувати оперативну інформацію про заповнення анкет бенефіціарами (сповіщення на пошту).
  7. Створення на сайті окремого розділу для здійснення моніторингу та оцінки громадських ініціатив.

Деталі описані у технічному завданні, яке ви можете завантажити за посиланням

Форму цінової пропозиції можна завантажити тут

Вимоги до виконавця:

  1. Треба розуміти та мати досвід розробки веб-серверів LAMP (linux, apache2, mysql, php)
  2. Мати досвід роботи  з  html,css,js,php[1]  (не менше п’яти проєктів)
  3. Досвід співпраці з організаціями громадянського суспільства. (рекомендаційні листи від керівників організацій)
  4. Зареєстрована фізична особа-підприємець, платник єдиного податку 3 групи, КВЕДи 62.01, 62.02

Оплата послуг здійснюється в національній валюті України. До розгляду приймаються цінові пропозиції в сумі реальної вартості послуг з розробки онлайн платформи. Рішення щодо визначення переможця тендеру буде прийматись згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Склад цінової пропозиції:

  1. Цінова пропозиція (у ціновій пропозиції повинні обов’язково бути вказані строки надання послуги, але не довше 60 календарних днів, вартість та опис/концепція розробленої платформи ).
  2. Специфікація до цінової пропозиціями з деталізацією відповідно до технічного завдання
  3. Список щонайменше п’яти попередніх робіт з посиланнями.
  4. Документи, які підтверджують наявність офіційної реєстрації підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів.
  5. Рекомендаційні листи від керівників організацій громадянського суспільства, з якими учасник тендеру співпрацював раніше.
  6. Також учасники тендеру можуть додати до своєї цінової пропозиції будь-які інші документи, що, на їхню думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції.[2] 

Деталі: Адреса для комунікації при винекнені питань: [email protected][3] 

Цінові пропозиції надаються в електронному та паперовому вигляді: цінові пропозиції в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) мають бути надіслані тільки на електронну адресу ПРООН:  [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_грантова угода_№ RPP/2020/12/073/MI_назва учасника», цінові пропозиції у паперовому вигляді мають бути надіслані за адресою — Україна, Донецька область, м.Краматорськ, відділення Нової Пошти №7 (вул.Марата, 1), отримувач ГО “Точка доступу” , тел.+380506903865

Кінцевий термін подання цінових пропозицій: 14 травня 2021 року до 18.00. Всі пропозиції, надіслані після вказаного терміну, розгляду не підлягають. Дата відкриття конвертів та засідання тендерної комісії відбудеться 17 травня 2021 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.