bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантовий конкурс «Зміцнення cпроможностей інфраструктурних організацій»
01.04.2021

ІСАР Єднання запрошує організації громадянського суспільства до участі в новому грантовому конкурсі Зміцнення cпроможностей інфраструктурних організацій для кращих послуг з організаційного розвитку ОГС України”.

Грантові конкурси проводяться у межах “Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України”, яка реалізовується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Загальною метою “Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства” є покращення умов діяльності громадянського суспільства та зміцнення інституційної спроможності організацій громадянського суспісльства (ОГС) для підвищення самозарадності громадського сектору в Україні.

Завдяки цьому конкурсу ми хочемо зміцнити інфраструктурні ОГС у тому, щоб вони покращили якість своїх послуг з організаційного розвитку. А також спонукати їх до створення, апробації та популяризації  унікальних послуг з фандрайзингу, комунікацій та посилення зв’язків ОГС з громадою та цільовими аудиторіями.

Що ми плануємо зробити:

За Лотом №1: відібрати інфраструктурні ОГС, які прагнуть розробити нові послуги з організаційного розвитку, які базуються на унікальному досвіді організації-заявника в одній із сфер:

  • залучення місцевих коштів
  • піар/комунікації
  • посилення зв’язків організації з громадою та цільовими аудиторіями

За Лотом №2: відібрати інфраструктурні ОГС, які вже надають послуги з організаційного розвитку, які базуються на унікальному досвіді організації-заявника, у різних сферах.

Що ми дамо організаціям:

  • підтримку пілотування нової послуги чи наявної послуги, яка буде покращена/змінена
  • маркетинговий супровід послуги
  • промоцію послуги
  • інше

Детальне «Запрошення до участі» можна завантажити за посиланням.

 Кінцевий термін подання заявки до 9 травня 2021 року включно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.