bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги з організації зустрічей
18.03.2021

ГО “Агенція змін «Перспектива», м. Харків, що імплементує проєкт «Адвокація розробки стратегії системи охорони здоров’я на основі ідей Маніфесту» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», запрошує до участі у відборі постачальника послуг з організації регіональних заходів.

Від постачальника очікується супровід регіональних заходів, які матимуть формати регіональних зустрічей та робочих зустрічей експертів:

1. Тривалість одного заходу регіональної зустрічі у середньому складатиме 4 години за одночасною участю 6 експертів/членів проєктної команди (3 представники з Києва, 3 – з Харкова). Події будуть відбуватись у кількох містах України – Київ, Харків, Львів, Одеса, Дніпро, локація у центрі міста. Послуги включатимуть:

  • оренда приміщень та обладнання;
  • транспортування експертів – потяг та трансфер до місця проведення;
  • організація харчування експертів;
  • проживання експертів у готелі у разі необхідності (розклад транспорту)
  • організація кава-паузи та ланчу.

Кількість заходів: 5

 2.  Заходи робочих зустрічей експертів відбуватимуться у Києві. Необхідні такі послуги:

  • послуги з транспортування для 3 експертів (експрес Харків-Київ-Харків);
  • трансфер до центру Києва;
  • організація харчування (ланч).

Кількість заходів: до 5

Заходи в рамках проєктів відбуватимуться в період  березень-липень 2021 р. на виконання Договору ГО “Агенція змін ”Перспектива”.

Організаційні вимоги:

  1. Учасник має бути юридичною особою або фізичною особою-підприємцем, зареєстрованою відповідно до законодавства України.
  2. Наявність документального підтвердження щодо відповідності виду діяльності (за КВЕД-2010), який дає право надавати послуги, що є предметом закупівлі.
  3. Згода учасника на оплату послуг у безготівковій формі.

Для участі у відборі необхідно надіслати Вашу цінову пропозицію (технічні деталі стосовно заходів вказані у додатку) та перелік підтверджуючих документів, як вказано в додатку до цього оголошення (див. додаток «Цінова пропозиція») на адресу ГО «Агенція змін «Перспектива» NGO.PERSPECTIVES@GMAIL.COM, з темою листа “Тендер. Організація зустрічей”.

Термін подачі пропозицій – 24  березня 2021, до 18:00.

Пропозиції, надані пізніше, розглядатися не будуть.

Відбір постачальника у разі відповідності вимогам буде проведено відповідно до економічної доцільності цінової пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.