bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку та кураторство сучасної міждисциплінарної навчальної програми
12.03.2021

Громадська організація «Творчий вимірювач» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати цінові/комерційні пропозиції для виконання консультаційних послуг у межах проєкту “Лабораторія крафтового виробництва: творча відповідь на економічні виклики в умовах пандемії COVID-19” за адресою майдан Перемоги, 10.

Предметом закупівлі є послуги, а саме: 

Розробка та кураторство сучасної міждисциплінарної навчальної програми “Лабораторія виробництва” в рамках проекту “Лабораторія крафтового виробництва та промислового дизайну».

Технічне завдання: тут

Підрядники повинні мати існуючий досвід надання схожих послуг.

Ціи повинні включати в себе увесь комплекс витрат та винагороду за свої послуги та вказуються у гривнях. Вартість послуг не може бути змінена протягом терміну дії договору.

Термін надання послуг – квітень - червень 2021 року.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути надіслані в електронному вигляді з печатками і супроводжуючими документами на електронну пошту [email protected] не пізніше ніж 19:00 години 26 березня 2021 року. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру:

Постачальники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід відповідних послуг та можливість надання оригіналів супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок-фактура, напрацьований матеріал, акт виконаних робіт).

УВАГА! Усі напрацьовані та розроблені матеріали (наукові, літературні та графічні матеріали, навчальні посібники, програми, процедури, форми, тощо) в рамках навчальної програми “Лабораторія виробництва“ передаються у власність Замовнику.  

До тендерної пропозиції Постачальник зобов’язаний надати наступну інформацію:

1.    Опис навчальної програми “Лабораторія виробництва” (вимоги детальніше описані в Технічному завданні);

2.    Документи, що підтверджують кваліфікацію Виконавця та залучених спеціалістів до розробки програми (повний список передбачений в Технічному завданні).

3.      Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

4.      Копія документу, що підтверджує податковий статус;

5.   Резюме, що підтверджує досвід роботи;

6.      Проформу цінової пропозиції, заповнена за зразком (додається).    

7. Інші документи, що підтверджують наявність досвіду участі або викладання в
освітніх проектах, в т.ч. зарубіжних, не є обов’язковими, проте братимуться до уваги
при виборі Виконавця.

 

Тендерні процедури:

До участі у конкурсному відборі допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам тендеру, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної тендерної процедури приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного/конкурсного оголошення.

Учасник цієї тендерної процедури надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим  Тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами

Кінцевий час та дата подання тендерних пропозицій: до 19:00 години 26 березня 2021 року.

Визначення переможця: 29 березня 2021 року.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за ел.адресою  [email protected], або за телефонами: 096 948 00 80 (Віта Базан).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.