bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю та улаштування системи вентиляції і кондиціювання
09.03.2021

Громадська організація «Творчий вимірювач» та Програма розвитку ООН (Проєкт «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують кваліфікованих підрядників з доброю репутацією надати цінові/комерційні пропозиції для виконання консультаційних послуг у межах проєкту “Лабораторія крафтового виробництва: творча відповідь на економічні виклики в умовах пандемії COVID-19” за адресою майдан Перемоги, 10.

Предметом закупівлі є послуги, а саме: улаштування системи вентиляції і кондиціювання для приміщенні загальною площею 238,2 м.кв. 

Технічне завдання можна отримати тут або за адресою: [email protected].

Термін надання послуг – усі етапи мають бути виконані до 11 квітня 2021 р..

Підрядники повинні мати існуючий досвід надання схожих послуг.

Ціни повинні включати в себе увесь комплекс витрат та винагороду за свої послуги та вказуються у гривнях. Вартість послуг не може бути змінена протягом терміну дії договору.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути надіслані в електронному вигляді з печатками і супроводжуючими документами на електронну пошту [email protected] не пізніше ніж 19:00 години 21 березня 2021 року. Тендерні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру:

Постачальники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід відповідних послуг та можливість надання оригіналів супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір, рахунок-фактура, напрацьований матеріал, акт виконаних робіт).

До тендерної пропозиції Постачальник зобов’язаний надати наступну інформацію:

1. Пакет документів з кошторисом для участі у тендері, що зазначені в технічному завданні даного тендеру;

2.  Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;

3.  Копія документу, що підтверджує податковий статус.
 

Тендерні процедури:

До участі у конкурсному відборі допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам тендеру, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну. 

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше, ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної тендерної процедури приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного/конкурсного оголошення.

Учасник цієї тендерної процедури надсилаючи документи для участі у загальній процедурі за цим  Тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами

Кінцевий час та дата подання тендерних пропозицій: до 19:00 години 21 березня 2021 року.

Визначення переможця: до 25 березня 2021 року.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за ел.адресою  [email protected], або за телефонами: 096 948 00 80 - Віта Базан

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.