bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю зварювального обладнання
09.03.2021

Оголошується відкритий конкурс, в рамках проєкту «Центр професійної орієнтації та розвитку кар’єри для учнівської молоді та мешканців громади (Професійний Розвиток Особистості)», який реалізується ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» в межах проєкту Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу відповідно до Угоди про надання гранту № RPP/2020/09/259/PPP на закупівлю зварювального обладнання.

Дати проведення конкурсу: 05.03.2021-14.03.2021

 

Предметом закупівлі є обладнання, а саме:

 

Найменування

Кількість одиниць

Зварювальний інвентор Патон ВДИ-250 PRO    

1

Дуговий тренажер зварювальника ДТС 02          

1

 

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити поставку обладнання у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

У вартість пропозиції необхідно включити вартість доставки до м. Рубіжне, відділення Нової пошти №1.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

 

Склад цінової пропозиції:

• Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів

• Копія документу, що підтверджує податковий статус

• Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається/або написавши на адресу [email protected])

• Оригінал Рахунка-фактури

• Та інші документи, які, на думку учасника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо).

 

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

• Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;

• Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення

• Якість товару та відповідність очікуванням організатора

• Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 14 березня 2021 року до 12.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

 

Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

• Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 10 (десять) днів з дати розкриття конкурсний пропозицій — 15 березня 2021 року

• Цінові пропозиції в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий Конкурс на зікупівлю зварювального обладнання (1) грантова угода_№ RPP/2020/09/259/PPP» не пізніше 14 березня 2021 року (до 12.00).

•А також в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані поштою/або  доставлені курьєром за адресою: 61072, м.Харків, вул.Тобольская, 46, офіс 2  ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» не пізніше 14 березня 2021 року (до 12.00).

•Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді.

 

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців не пізніше 18 березня 2021 року

Додаткові застереження:

Учасник цього конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього конкурсу надсилаючи документи для участі у конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

 

Деталі: Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: +380668474733 (керівниця проєкту Галіцина Олена).

 

Голова правління

ГО «Фонд «Професійний розвиток «Харкова»                                І.Л.Фоменко

 

Контакти

  • +380668474733 керівниця проєкту Галіцина Олена

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.