bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію забезпечення діяльності мобільних бригад на підконтрольній Україні території
05.03.2021

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс на організацію забезпечення діяльності мобільних бригад. Закупівля буде проведена в рамках проєкту «Комплексний підхід до вирішення проблеми ґендерно зумовленого насильства та насильства проти хлопців, дівчат, чоловіків та жінок у східних регіонах України», який фінансується Дитячим фондом ООН (UNICEF).

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» запроваджує соціальну складову даного проєкту.

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійний фонд, заснований міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, ґендерно зумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

Інформація про проєкт:

Проєкт «Комплексний підхід до вирішення проблеми ґендерно зумовленого насильства та насильства проти хлопців, дівчат, чоловіків та жінок у східних регіонах України», який фінансується Дитячим фондом ООН (UNICEF), та  

 

реалізується в 2 регіонах, спрямований на розширення охоплення послугами, та доступності соціально-психологічних послуг для постраждалих від ґендерно зумовленого насильства. Проєкт реалізується за підтримки Дитячого Фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ).

Географія проєкту: Підконтрольні території України Донецької та Луганської областей

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації забезпечення діяльності 12 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги щомісячно починаючи з лютого 2021 р. в Луганській та Донецькій областях, який відповідатиме вимогам  якості та цінової політики МБФ «Українська фундація громадського здоров’я».

Розглядатимуться пропозиції постачальників послуг специфікація організації  забезпечення діяльності мобільних бригад у лютому 2021 р. включатиме:

  1. Забезпечення мобільних бригад паливом відповідно до їх потреб та замовлень Замовника.
  2. Забезпечення мобільних бригад соціально-психологічної допомоги зв’язком (телефонним 2-х провайдерів на 1 МБ, Інтернет, тощо) відповідно до їх потреб  та замовлень Замовника.
  3. Забезпечення доставки/пересилки всіх необхідних матеріалів та обладнання мобільним бригадам соціально-психологічної допомоги відповідно до їх потреб  та замовлень Замовника.

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід з організації забезпечення на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про організацію.
  • Обґрунтований бюджет (в гривні)  на лютий 2021 р. (як приклад).

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з МБФ «УФГЗ» в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 17.02.2021 року на адресу [email protected] 

Контактна особа – Тетяна Альве.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.