bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників конференц-послуг
02.03.2021

Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує відкритий тендер на постачання послуг із забезпечення і проведення заходів поточних програм та проєктів Фонду у м. Київ та в областях України у 2021 році.

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід забезпечення проведення заходів для громадських організацій та благодійних фондів.

Під час карантину у зв’язку з пандемією COVID 19 постачальник, який надаватиме Українському Жіночому Фонду послуги забезпечення проведення заходів (публічних заходів / тренінгів / семінарів), бере на себе відповідальність за якість надання послуг та їх безпечність для учасників заходів, а також гарантує дотримання правил та норм безпеки, визначених Всесвітньою Організацією Охорони Здоров’я / ВООЗ та Міністерством Охорони Здоров’я України / МОЗ, з метою мінімізації ризиків поширення захворювання на COVID 19.

Звертаємо увагу на те, що УЖФ шукає кількох постачальників, які забезпечуватимуть проведення заходів у різних областях України. Перевага буде надана постачальникам, які можуть забезпечити проведення заходів у більше, ніж одній області.

 

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру, з кожним постачальником буде укладено договір, за яким протягом року постачальник забезпечуватиме проведення різноманітних заходів (конференції, тренінги, зустрічі), а саме здійснить наступні роботи: 

-          Забезпечення відповідних умов та засобів для дотримання правил безпеки учасників, обумовлених карантином;

-          Організація місця проведення заходу та необхідного обладнання (ноутбук, проєктор, відеозв`язок, екран, фліпчарт тощо – за потреби);

-          Забезпечення харчуванням (кава-паузи, обіди, вечері) для учасниць/ків заходів;

-          Забезпечення проїзду учасниць/ків по місту, області (за потреби);

-          Забезпечення реєстрації учасниць/ків;

-          Забезпечення поселення учасниць/ків (за потреби);

-          Забезпечення компенсації проїзду учасниць/ків (за потреби);

-          Забезпечення необхідними канцтоварами (папір для фліпчарту, маркери, скотч, стікери, блокноти, ручки тощо – за потреби);

-          Друк роздаткових матеріалів (за потреби);

-          Організація фото- та відеозйомки (за потреби).

 

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Досвід забезпечення проведення конференцій, тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
  • Досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.

 

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;
  2. Попередній досвід постачальника у виконанні подібних завдань - список 5 організацій, яким було надано послуги з проведення заходів протягом останніх 2-х років.
  3. Для фізичних осіб-підприємців - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 12 березня 2021 року включно із позначкою до теми листа «Конференц-послуги».  

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК

 

Контакти

  • https://www.uwf.org.ua/news/12077

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.