bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників послуг літературного редагування та коректури українською мовою
26.02.2021

Український Жіночий Фонд (УЖФ) оголошує відкритий тендер на постачання послуг літературного редагування та коректури українською мовою інформаційних матеріалів програм та проєктів, які реалізує Фонд.

До участі у тендері запрошуються консультанти/ки, які вільно володіють українською мовою, мають досвід літературного редагування та коректури, знайомі з лексикою у сферах прав жінок, гендерної рівності, гуманітарного розвитку, прав людини, тощо, а також з правилами використання фемінітивів.

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру, з постачальником буде укладено договір, за яким протягом року, з моменту визначення результатів тендеру, консультант/ка буде періодично залучатися до здійснення літературного редагування та коректури матеріалів різних проєктів УЖФ.

Вимоги до потенційних постачальників послуг: 

  • Вільне володіння українською мовою;
  • Досвід надання послуг літературного редагування та коректури українською мовою не менше 3 років;
  • Досвід співпраці з міжнародними організаціями, громадськими організаціями та/або благодійними фондами (досвід роботи з організаціями, що реалізовували проєкти за підтримки агенцій структури ООН, USAID або Європейського Союзу вітається);
  • Знання термінології у сфері прав жінок, гендерної рівності і гуманітарного розвитку;
  • Знання правил і досвід використання фемінітивів;
  • Наявність офіційної реєстрації для надання послуг (фізична-особа підприємець).

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Резюме із зазначенням досвіду і кваліфікацій, а також контакти 3 осіб (організацій), які могли б підтвердити кваліфікацію постачальника ;
  2. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить основну інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послугза літературне редагування та коректуру - 1 сторінка тексту (1800 знаків з пробілами) в грн.;
  3. Для фізичних осіб-підприємців - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 5 березня 2021 року включно із позначкою до теми листа «Редагування».

Завантажити додаток до тендеру

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.