bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію соціальних проєктів місцевих громад
24.02.2021

Гранти будуть надані у межах всеукраїнського конкурсу «Час діяти, Україно!». Він є складовою частиною п’ятирічного соціального проєкту «Час діяти», що реалізовується Благодійним фондом «МХП – Громаді» за фінансової підтримки агроіндустріального холдингу МХП. Дедлайн - 15 березня 2021 року.

— Ми прагнемо щоб наші громади були активними і самозарадними у вирішенні локальних проблем, — розповідає директорка Благодійного фонду «МХП – Громаді» Тетяна Волочай. Ключем до цього є побудова партнерських відносин між громадами, владою та бізнесом, якій ми усіляко сприяємо. Саме тому однією з основних  умов участі у конкурсі «Час діяти, Україно!» є співфінансування проєктних заявок та залучення партнерів. У той же час ми хочемо навчити активних членів громад самостійно шукати донорів для реалізації їхніх ініціатив. Для цього у межах конкурсу кожен бажаючий зможе взяти участь у спеціальних тренінгах, на яких у доступній формі ми розповімо, як перетворити ідею на проєкт, залучити людей до його реалізації, як писати грантові заявки та багато іншого.

Конкурс мікрогрантів «Час діяти, Україно!» у всеукраїнському форматі проводиться  вже вдруге. Так, торік було обрано 57 кращих ініціатив, на реалізацію кожної з яких грантери отримали до 50 тис. грн. Цього ж року фонд має намір збільшити кількість підтриманих проєктів майже вдвічі.

— Минулорічний конкурс дав позитивні результати. І це не лише про проєкти, що вже працюють і несуть корить людям. Побачивши і відчувши результати їх реалізації на дотик, люди повірили в свої сили та спроможність впливати на життя своїх громад. Тому цього року ми очікуємо на істотне збільшення конкурсних заявок й готові підтримати вже 100 проєктів, — поділилась Тетяна Волочай.

Пріоритетні напрями соціальних ініціатив БФ «МХП — Громаді»: розвиток людського соціального капіталу, розвиток спроможності  громад, громадське здоров’я, екологія і енергоефективність.

Онлайн реєстрація на участь у конкурсі «Час діяти, Україно!» уже розпочалася й триватиме до 15 березня. Переможців оголосять наприкінці травня. Усі деталі проєкту за посиланням: https://mhp.com.ua/uk/novyny-ksv/chas-diyatu-ukraino

Контакти

  • +38 067 440 59 00

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.