bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «СПІЛЬНО 2. Соціальні послуги для сімей у громаді»
25.02.2021

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує місцеві ради громад Донецької та Луганської областей подаватись на участь у проєкті «СПІЛЬНО 2. Соціальні послуги для сімей у громаді». Дедлайн - 10 березня 2021 року. 

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) запрошує місцеві ради громад Донецької та Луганської областей подаватись на участь у проєкті “СПІЛЬНО 2. Соціальні послуги для сімей у громаді”, спрямований на розвиток послуг для сімей із дітьми у громадах на сході Україні. Протягом наступних двох років Німецький уряд через Німецький банк розвитку (KfW) виділить для реалізації проекту 10 млн євро. 

Діяльність проєкту буде передусім спрямована на реагування на соціальні наслідки пандемії COVID-19 та покращення соціального благополуччя сімей із дітьми, зокрема тих, що виховують дітей із інвалідністю, внутрішньо переміщених та інших вразливих родин. 

Проєкт працюватиме не лише над безпосереднім розвитком соціальних послуг у громаді, а й просуватиме цінності інклюзивної освіти, покращуватиме фізичну доступність закладів освіти, сприятиме громадській активності молоді. Усе це в комплексі сприятиме соціальній згуртованості та благополуччю громади. 

Проєкт також покращуватиме якість та доступність інклюзивної дошкільної та cередньої освіти, у тому числі через навчання освітян методик роботи із дітьми з особливими освітніми потребами, модернізацію приміщень закладів освіти для забезпечення їх фізичної доступності для дітей із інвалідністю.

Для запобігання потраплянню у складні життєві обставини, а також для сприяння соціальній згуртованості проект запропонує низку можливостей для дітей та молоді. Зокрема йдеться про розвиток життєвих навичок, відновлення молодіжних центрів, розвиток спорту, залучення молоді до прийняття рішень та реалізації власних соціальних підприємств. 

Зацікавлені об’єднані територіальні громади можуть подати заявку на участь за посиланням http://bit.ly/EastCommunities  до 10 березня 2021 р.

У конкурсі можуть можуть брати участь громади, які не брали участь у проєкті «Спільно» протягом 2019-2020рр. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.