bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на послуги з організації зустрічей у м. Київ
24.02.2021

ГО “Агенція змін «Перспектива», м. Харків, що імплементує Проєкт «Адвокація розробки стратегії системи охорони здоров’я на основі ідей Маніфесту» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», запрошує до участі у відборі постачальника для організації зустрічей експертів у м. Київ.

Від постачальника очікується супровід зустрічей експертів, членів проєктної команди з Харкова. Зустрічі відбуватимуться в Києві за участю 3-5 осіб. Послуги включатимуть: закупівлю проїзних квитків, забезпечення переміщення між локаціями, харчування експертів.

Візити експертів та членів проєктної команди (до 5 осіб) відбуватимуться у період березень-липень 2021 р. на виконання Договору ГО “Агенція змін “Перспектива” в рамках проєкту «Адвокація розробки стратегії системи охорони здоров’я на основі ідей Маніфесту» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Очікувана кількість візитів – 7-10.

Організаційні вимоги: 

  1. Учасник має бути юридичною особою або фізичною особою-підприємцем, зареєстрованою відповідно до законодавства України. 
  2. Наявність документального підтвердження щодо відповідності виду діяльності (за КВЕД-2010), який дає право надавати послуги, що є предметом закупівлі. 
  3. Згода учасника на оплату послуг у безготівковій формі.

Для участі у відборі необхідно надіслати Вашу цінову пропозицію та перелік підтверджуючих документів, як вказано в додатку (див. додаток «ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ») на адресу ГО «Агенція змін «Перспектива» NGO.PERSPECTIVES@GMAIL.COM.

Термін подачі пропозицій – 28 лютого 2021, до 12:00.

Пропозиції, надані пізніше, розглядатися не будуть.

Відбір постачальника у разі відповідності вимогам буде проведено відповідно до економічної доцільності цінової пропозиції.

Контакти

  • NGO.PERSPECTIVES@GMAIL.COM

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.