bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології КГЗ
23.02.2021

Програма USAID реформування сектору юстиції «Нове правосуддя» оголошує про початок прийому заявок на участь у конкурсі грантів, спрямованих на проведення опитувань громадян-учасників судових проваджень щодо їхньої задоволеності роботою судів України, використовуючи метод карток громадянського звітування (КГЗ).

Метою цієї грантової програми є розвиток сталості співпраці організацій громадянського суспільства та  судів, спрямованої на покращення якості надання судових послуг й  зміцнення довіри громадян до судової влади. Очікується, що отримувачі грантів за даною грантовою програмою проведуть опитування учасників судових проваджень щодо задоволеності якістю функціонування судів, застосовуючи методологію КГЗ та сучасні методи дистанційних (безконтактних) опитувань.

Програма USAID «Нове правосуддя» планує надати до семи грантів в рамках даного грантового конкурсу.  Очікується, що сума кожного гранту становитиме від 150 000 грн до 250 000 грн. Обсяг конкретного гранту буде визначено залежно від специфіки діяльності/проекту, що фінансуватиметься з коштів гранту, шляхом переговорів і сума може перевищити означену межу.  

Реалізація проектів, що будуть фінансуватися за кошти гранту, розпочнеться орієнтовно 26 квітня 2021 р., а його тривалість не може перевищувати 3 місяців. Прийом заявок завершується 22 березня 2021 р. о 18:00 за місцевим часом.

Умови конкурсу та форми для заповнення можна завантажити за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.