bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів «Підтримка розробки нових матеріалів і зміцнення потенціалу ЗМІ у Східній Україні»
22.02.2021

Проект USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (надалі іменується «DG East»), який реалізовує компанія Кімонікс Інтернешнл, оголошує Запит на подання заявок на отримання гранту для надання інформації громадам на лінії зіткнення та непідконтрольних Уряду України територіях (НПУТ) Східної України. Дедлайн - 23 березня 2021 року, 18:00 за Київським часом. 

У рамках програми пропонується розробити матеріали для висвітлення позитивних змін у Донецькій і Луганській областях і підтримати схеми менторства та зміцнення потенціалу засобів масової інформації, що працюють у Східній Україні.

Мета цієї діяльності - надати широкомасштабну допомогу в підвищенні рівня обізнаності про реформи та їх підтримку, європейську інтеграцію та демократичний розвиток України в контексті найбільш актуальної для мешканців Східної України проблематики. Зокрема, запропоновані проекти допоможуть залучити цільові аудиторії у Східній Україні до позитивних змін в Україні.

Усі запити стосовно надання роз’яснень щодо цього конкурсу треба скласти у письмовій формі та надіслати до 08 березня, 2021 р. на електронну пошту [email protected] (у темі листа необхідно зазначити: «Questions RFA06»). Відповіді на питання, надіслані до вказаної дати, будуть об’єднані в один файл «поширені запитання» та надіслані усім заявникам, які їх надіслали до 12 березня, 2021 р.

Основні терміни за цим Запитом наведені нижче:
 
· Дата оголошення ЗПЗ: 22 лютого 2021 р.

· Остаточний термін для запитань: 08 березня 2021 р., 18:00 за Київським часом

· Остаточний термін надання відповідей на запитання: 12 березня 2021 р.

· Час і дата завершення ЗПЗ: 23 березня 2021 р., 18:00 за Київським часом

· Орієнтовна дата присудження гранту: 10 травня 2021 р.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.