bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Агенція розвитку Мелітополя оголошує конкурс на поставку та встановлення автомобільного підйомника
08.02.2021

КУ «Агенція розвитку Мелітополя» в рамках грантового проекту RPP/2020/08/216/PPP «Платформа сучасної дуальної підготовки та кар’єрного постдипломного зростання фахівців спеціальності «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий конкурс на закупівлю автомобільного підйомника.

Дата оголошення про конкурс: 04.02.2021 р.

Термін подання конкурсних пропозицій: до 17:00 20.02.2021 р.

Предметом закупівлі є автомобільний підйомник, а саме: 

 

  1. Автомобільний підйомник

Вантажопідйомність, т.                                                            3.5т або більше

Тип синхронизації                                                                   з верхньою синхронізацією

Тип управління                                                                       ручне     

Висота підйому                                                                       не менше 1800 мм.

Висота підйомника                                                                 не більше 4000 мм.

Ширина підйомника                                                               не більше 3500 мм.

Ширина проїзду                                                                     не менше 2400 мм.

Напруга мережі                                                                     220V або 380V

Потужність двигуна                                                               не менше 2 кВт

 

Строк надання товарів: протягом 21 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість товару повинна бути включена доставка та встановлення обладнання на місці призначення, а саме: м. Мелітополь, Запорізької області, вул. О. Невського 83, Державний навчальний заклад «Мелітопольський професійний аграрний ліцей».

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, мають можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/акт виконаних робіт) 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається);
  4. Оригінал рахунка-фактури;
  5. Зразок договору поставки товару;
  6. Та інші документи, якщо вважає за необхідне.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів.

Конкурсні процедури

Запитання щодо конкурсні можна надсилати в електронному вигляді за адресою  [email protected] до 19.02.2021 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього конкурсного оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення передачі товару.

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та:

  • в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected][email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий конкурс грантова угода №RPP/2020/08/216/PPP автомобільний підйомник» не пізніше 17:00 20.02.2021.
  • в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані не пізніше 02.2021 17:00 за адресою:
    • для відправлення Укрпоштою: 74312, м. Мелітополь, вул. М. Грушевського 5 з приміткою «Агенції розвитку Мелітополя, не відкривати»,
    • для відправлення Новою Поштою: м. Мелітополь, відділення № 4, вул. Героїв України 42/1, отримувач Олександр Мостовий, тел. 096 640 82 59,
    • або кур’єрською доставкою: м. Мелітополь, вул. Чернишевського 26, Агенція розвитку Мелітополя.

із зазначенням на конверті назви постачальника, «Відкритий конкурс грантова угода RPP/2020/08/216/PPP автомобільний підйомник»

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:00 20.02.2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 23.02.2021 року.

Умови оплати:

Замовник може здійснювати попередню оплату у розмірі до 50% вартості  послуг протягом 5 (п’яти) банківських днів з моменту підписання Договору, та остаточну оплату протягом  5 (п’яти) банківських днів з моменту надання послуги та підписання Сторонами всіх документів, підтверджуючих надання послуг.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим конкурсним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Шаблон конкурсної пропозиції та тристоронньої угоди Ви можете знайти за https://drive.google.com/drive/folders/1Vbgmw82JkdnYWXOd_y5hW1hvd8U7TtQt?usp=sharing

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.