bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для розробників сivic tech рішень до програми акселерації Аct to Connect
02.02.2021

Триває прийом заявок на конкурс Act to Connect для команд, що розробляють civic tech рішення. Під час пандемії COVID-19 рішення civic tech відкривають нові можливості для підтримки взаємодії громадян, участі, надання послуг та реалізації ініціатив. 

Конкурс покликаний об’єднати громадськість та соціально відповідальний IT-сектор для створення ІТ-продуктів, які допоможуть громадянському суспільству ефективно реагувати на виклики пандемії.

Програму акселерації запустив Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди».

Призовий фонд конкурсу становить 5 мільйонів гривень. Запрошуємо до конкурсу команди, сформовані з громадських активістів, представників малого та середнього бізнесу, державних та комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування і благодійних організацій, неурядових організацій, ініціативних груп, розробників, інженерів, студентів.

Умови участі та форма заявки доступні на вебсайті конкурсу

У четвер, 4 лютого, 15:00 відбудеться інформаційна зустріч в режимі онлайн за попередньої реєстрації

Гості зустрічі — Ярина Возняк, завідувачка сектору відкритих даних Львівського комунального підприємства «Міський центр інформаційних технологій» та Олександра Піденко, національна модераторка Платформи електронної демократії EDEM

Учасники дізнаються, як Lviv City Helper та чотири сервіси Платформи EDEM допомагають вирішувати проблеми громадян, а також зможуть задати команді проєкту уточнюючі питання щодо участі у конкурсі Act to Connect.

Заявки приймаються до 28 лютого 2021 року. Експертне журі відбере та запросить найкращі проєкти до участі в онлайн-хакатоні.

Довідкова інформація: 

Проєкт «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому» виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу та спрямований на посилення українського громадянського суспільства для протидії наслідкам COVID-19. Проєкт триває з жовтня 2020 року по квітень 2022 року. 

За додатковою інформацією звертайтеся за адресою [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.