bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ-8 грантів для громадських організацій та ініціатив
25.01.2021

Інформація спонукає до дій. Якщо Ви спрямовані на розвиток власної організації та громадянського суспільства в цілому, запрошуємо ознайомитися з підбіркою грантів, яка є джерелом формування і розвитку Ваших нових ініціатив, вартих реалізації.

Посольство Фінляндії оголошує конкурс проєктів 2021/2022

Посольство Фінляндії в Україні оголошує конкурс проектних заявок на отримання фінансування від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва. Дедлайн - 14 лютого 2021 року.

Гранти на персональні проєкти House of Europe

Програма ЄС House of Europe пропонує професіоналам зі сфери медицини, медіа, соціального підприємництва та роботи з молоддю взяти участь у програмі грантів на індивідуальні проєкти. Дедлайн - 15 лютого 2021 року.

Конкурс на створення соціальних шкільних підприємств

Фонд Східна Європа та німецька неурядова організація ChildFund Deutschland e.V. оголошують конкурс проєктів серед громадських організацій у Донецькій, Івано-Франківській та Житомирській областях, спрямованих на створення пілотних соціальних шкільних підприємств. Дедлайн – 20 лютого 2021 року

ЄС та Фонд Східна Європа запускають конкурс civic tech інновацій

Призовий фонд конкурсу становить 5 мільйонів гривень. До конкурсу запрошують команди, сформовані з громадських активістів, представників малого та середнього бізнесу, державних та комунальних підприємств, органів місцевого самоврядування і благодійних організацій, неурядових організацій, ініціативних груп, розробників, інженерів, студентів. Дедлайн – 28 лютого 2021 року.

Гранти на проєкти для творчої молоді

Гранти надаються програмою House of Europe та підтримують проєкти, що залучають молодь віком від 16 до 25 років та мають на меті розвиток локальних мистецьких ініціатив. Дедлайн - 1 березня 2021 року.

Конкурс на фінансування проєктів в рамках програми «Культура законності»

В рамках програми «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, триває конкурс проєктів, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Дедлайн -  30 червня 2021 року.

Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів для підтримки проектів у сфері освіти. Дедлайн - 15 липня 2021 року.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Коментарі

Олександр Магльона   1336 днів тому   #  

Щиро дякую. Гарна робота!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.