bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на створення телевізійного продукту про територіальні громади в Україні
21.12.2020

Громадська Організація “Український Кризовий Медіа-Центр” в рамках програми «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), яка виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням міжнародної організації Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує відкритий тендер на створення (виробництво) телевізійного форматного продукту про територіальні громади в Україні для широкої авдиторії/глядачів.

Дата оголошення про тендер: 21 грудня 2020 р.

Термін для подання учасниками уточнюючих запитань: до 28 грудня 2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 4 січня 2021 р.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected]  до 28 грудня 2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, на бланку учасника, підписані уповноваженою особою (керівником) учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником Організатору тендеру до 4 січня 2021 року на електронну адресу [email protected] із зазначенням у темі електронного листа “Відкритий тендер: виробництво телевізійного форматного продукту про громади”, або у письмовій формі за адресою: 04071, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, будинок 3, група приміщень 2, в літ. А, у строк до 4 січня 2021 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23-00 4 січня 2021 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться Організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 6 січня 2021 р.

Контактна особа: Оксана Василенко, телефон: 063 677 57 31.

Контакти

  • Оксана Василенко
  • телефон: 063 677 57 31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.