bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ-8 грантів для громадських організацій та ініціатив
14.12.2020

 Інформація спонукає до дій. Якщо Ви спрямовані на розвиток власної організації та громадянського суспільства в цілому, запрошуємо ознайомитися з підбіркою грантів, яка є джерелом формування і розвитку Ваших нових ініціатив, вартих реалізації.

 

ООН оголошує грант на пілотування різних способів надання юридичної допомоги

Конкурс заявок пов’язаний з відбором однієї громадської організації (для впровадження проєкту в Донецькій та Луганській областях) та направлений на ідентифікацію найкращого способу надання юридичної допомоги. Дедлайн - 17 грудня 2020 року.

Грантова програма для розвитку громадянського суспільства

Human Rights House Foundation за підтримки Європейського Союзу запустив Грантову програма для розвитку громадянського суспільства. Дедлайн - 18 грудня 2020 року.

Конкурс малих грантів для ОГС від UNDP

United Nations Development Programme (UNDP) оголошує конкурс малих грантів для організацій на реалізацію проектів з розвитку цільових громад в обраних областях України. Теми проектів можуть охоплюватимуть безліч тематичних напрямів – від соціальної згуртованості в громадах до протидії гендерно зумовленому насильству та підтримки проєктів із гендерної рівності. Дедлайн подачі - 25 грудня 2020 року.

Конкурс грантів на впровадження інструментів civic tech в умовах пандемії

Фонд Східна Європа оголошує конкурс грантів на впровадження інструментів civic tech в умовах пандемії. Дедлайн - 28 грудня 2020 року.

ООН Жінки оголошує конкурс пропозицій для громадських організацій

ООН Жінки в рамках проекту «Підтримка ЄС на сході України: відновлення, розбудова миру та управління», який фінансується Європейським Союзом, оголосила конкурс пропозицій для громадських організацій щодо зміцнення потенціалу молодих жінок з Донецької та Луганської областей для просування Порядку денного 1325 «Жінки. Мир. Безпека» на місцевому рівні. Дедлайн - 30 грудня 2020 року.

Конкурс пропозицій для ГО щодо посилення потенціалу органів юстиції та правоохоронних органів

ООН Жінки в рамках проекту «Підтримка ЄС на сході України: відновлення, розбудова миру та управління», який фінансується Європейським Союзом, оголосила Конкурс пропозицій для громадських організацій щодо посилення потенціалу органів юстиції та правоохоронних органів щодо ефективного впровадження законодавства про домашнє насильство та підвищення рівня правової обізнаності жертв. Дедлайн - 30 грудня 2020 року.

Програма «Promoting Internet Freedom in Ukraine»

ABA ROLI в рамках «Promoting Internet Freedom in Ukraine» оголошує конкурс для 6 місцевих oрганізацій на отримання гранту від $20,000 до $50,000 на проекти з підтримки свободи та безпеки в Інтернеті, прав людини, підвищення спроможності ОГС та взаємодії громадянського суспільства з органами державної влади та приватним сектором. Дедлайн подачі заявок - 15 січня 2021.

Конкурс на фінансування проєктів в рамках програми «Культура законності»

В рамках програми «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, триває конкурс проєктів, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Дедлайн -  30 червня 2021 року

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.