bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проєктів серед територіальних громад України «Волонтерство в громаді»
03.12.2020

Програма «U-LEAD з Європою» оголошує конкурс проєктів «Волонтерство в громаді», що впроваджуватимуться в територіальних громадах України у співпраці органів місцевого самоврядування з неприбутковими організаціями, які і стануть виконавцями проєктів. Дедлайн першого етапу - 15 грудня 2020.

Метою конкурсу є розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у територіальних громадах України для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19. Ми прагнемо трансформувати у конкретні дії та проєкти наявну енергію та ентузіазм активних мешканців та неприбуткових організацій, що стануть партнерами для органів місцевого самоврядування на шляху здійснення перетворень, спрямованих на поліпшення якості життя в громадах для усіх їх мешканців та сприяння сталому розвитку громад в умовах пандемії COVID-19.

 

Конкурсний відбір буде проведено в два етапи:
1 етап (23 листопада – 30 грудня) - конкурс проєктних ідей, за результатами якого будуть відібрані до 75 проєктних ідей з усієї України.
2 етап (18 січня – 10 березня) – конкурс проєктних пропозицій для переможців 1 етапу, що включатиме проведення навчань з підготовки проєктних пропозицій та відбір до 24 пропозицій, яким буде надано підтримку.

Ініціювати та подати проєкти можуть сільські, селищні та міські ради громад з населенням до 50 000 осіб у співпраці з неприбутковими організаціями (громадськими об’єднаннями, благодійними організаціями, комунальними закладами/установами).

Дізнатися про умови конкурсу можна у повному тексті запрошення до участі у конкурсі у Додатку. Для участі у першому етапі конкурсі необхідно заповнити та подати пакет документів:
• Опис проєктної ідеї в електронному вигляді, відповідно до шаблону;
• Скан-копію Меморандуму між ініціатором та виконавцем (Зразок меморандуму у Додатку);
• Скан-копії установчих документів організації Виконавця проєкту;
• Резюме ключового персоналу проєкту (керівника та бухгалтера).

Усі заявки на участь у конкурсі подаються українською мовою в електронному форматі на адресу електронної пошти [email protected] до 18.00 15 грудня 2020 року. У темі повідомлення необхідно зазначити назву громади-ініціатора та область. Заявки, отримані після зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.