bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю техніки (стенд-тренажер «Стропальник» (або еквівалент)) - подовжено
03.12.2020

ГО «Фонд розвитку Маріуполя» в межах грантового проєкту RPP/2020/09/258/PPP “Освітній кластер – конкурентний робітник”, який реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, запрошує постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на поставку техніки.

Предмет закупівлі: стенд-тренажер «Стропальник» (або еквівалент) для вдосконалення матеріально-технічної бази Маріупольського професійного ліцею автотранспорту (м. Маріуполь).

Детальний опис товарів, а також вимоги ви можете завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1FnBhjvj1zZZYei1NCWunD2rNwYj234OT?usp=sharing

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які повинні:

  • протягом не менш ніж двох попередніх років мати досвід здійснення поставки товару;
  • мати весь необхідний пакет статутних документів, а також документи, які підтверджують якість товару, що поставляється;
  • мати можливість здійснити доставку товару у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надавати технічну підтримку, зазначену у технічному завданні.

Тендерні пропозиції повинні бути відправлені:

  1. В запечатаному конверті доставлені «Новою Поштою» або іншою кур’єрською службою (за рахунок відправника) за адресою: м. Маріуполь, провулок Нахімова, 6, ГО «Фонд розвитку Маріуполя», представник організації Крайній Артем Ігорович +38 (067) 75 77 345, до 17.30 годин 17 грудня 2020 року;
  2. А також в електронному вигляді (відскановані у форматі PDF) на електронну адресу ПРООН: [email protected]  з темою листа: «Вікритий тендер_Стропальник _RPP/2020/09/258/PPP_назва учасника».

Пропозиції, які надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за ел. адресою [email protected] до 15 грудня 2020 року.

Контакти

  • ГО “Фонд розвитку Маріуполя”: пров. Нахімова 6; тел. +38 (067) 75 77 345; [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.