bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс локальних партнерів для проведення тренінгової програми у Молодіжних радах
30.11.2020

Британська Рада шукає партнерську організацію/ї, неурядові та благодійні організації з відповідним статусом юридичної особи, що зареєстровані в Україні, для спільної розробки (разом із програмною командою Британської Ради), втілення та адміністративної підтримки тренінгової програми і розроблених представниками Молодіжних рад проектів соціальної дії впродовж січня-лютого 2021 року. Дедлайн - 6 грудня 2020.

 

Участь в цьому конкурсі можуть брати неурядові та благодійні організації з відповідним статусом юридичної особи, молодіжні ради, освітні організації або індивідуальні підприємці, які мають експертизу і досвід реалізації онлайн-програм з нарощування потенціалу і розуміють контекст молодіжних рад в Україні. Заявки можуть бути подані групою - партнером у реалізації програми, який працюватиме разом з зовнішнім тематичним експертом.  

 

Початок прийому заявок 24 листопада 2020 
Кінцевий термін подання заявок 6 грудня 2020
Результати відбору 14 грудня 2020
Розробка змісту тренінгової програми  грудень 2020 – січень 2021 
Проведення тренінгової програми  січень-лютий 2021
Наративна та фінансова звітність до 31 березня 2021 

Заявки мають бути подані через онлайн-форму не пізніше 23:59 за київським часом 6 грудня 2020.  

У разі виникнення запитань, просимо звертатися за електронною адресою [email protected] із темою Запит на додаткове запитання щодо тренінгової програми Молодіжних рад.  

Запити на роз’яснення будь-яких аспектів цього конкурсу можуть надсилатися [email protected] не пізніше 23:59 за київським часом 29 листопада 2020. Загальні запитання будуть опубліковані на веб-сайті Британської Ради анонімно разом із відповідями Британської Ради 2 грудня 2020

 

Контакти

  • https://www.britishcouncil.org.ua/active-citizens/youth-trainers-call?fbclid=IwAR0PwAD7ci30xdM5GwpKHtoQ5jlIlqWpgDz35LrYjIDnIp0MrYtu5o1Gzgo

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.