bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит інформації на ринку щодо закупівлі ліцензій
27.11.2020

Державна установа Центральне агентство з управління проєктами (CPMAзгідно з англійською транслітерацією, Литовська Республіка, покупець) планує оголосити міжнародну процедуру державних закупівель на придбання ліцензій “Oracle Database Enterprise Edition Perpetual (або еквівалент) та Oracle Tuxedo Perpetual (або еквівалент)” для Нової комп’ютеризованої транзитної системи (NCTS).

Кінцевим власником та бенефіціаром цих послуг є Державна митна служба України. Запланована закупівля фінансується ЄС в рамках  «Програми підтримки управління державними фінансами в Україні (EU4PFM. Програма фінансується з коштів Європейського інструменту сусідства (ENI).

Перш ніж оголосити міжнародну державну закупівлю, CPMA проводить ринкові консультації.

Ви можете ознайомитися з необхідними документами за посиланням:

1. https://cvpp.eviesiejipirkimai.lt/Notice/Details/2020-683264 (загальна інформація); 

2. https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/app/rfq/publicpurchase_docs.asp?PID=551951 (відповідні документи). 

CPMA запрошує Вас взяти участь у ринковій консультації та надіслати свої відповіді електронною поштою за адресою [email protected] до 7 грудня 2020 року, 17:00 за Литовським часом (GMT+2).

Заплановані міжнародні державні закупівлі будуть здійснюватися в Центральній інформаційній системі державних закупівель Литви (CVP IS). Ви можете отримати доступ до системи за цим посиланням: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt/login.asp?B=PPOЗверніть увагу, що якщо Ви маєте намір брати участь у закупівлі, ми рекомендуємо попередньо зареєструватися в системі CVP IS як користувач (лише зареєструвавшись, Ви зможете подати пропозицію). Державну закупівпю ліценцій планується розпочати наприкінці цього року.

Контакти

  • Ірина Нефед
  • Спеціаліст з комунікацій та зв’язків з медіа
  • тел.: +38 067 676 21 02
  •  e-mail:[email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.