bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання логістичних послуг
19.11.2020

Громадська організація «Смарт освіта» у партнерстві із  німецькою організацією ChildFund Deutschland (“Дитячий Фонд Німеччини”https://www.childfund.de) за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) реалізує проєкт “Навчання суспільної доброчесності в українській початковій освіті як довготривалий та ефективний інструмент подолати “побутову корупцію””.

В межах проєкту організація оголошує конкурс на відбір логістичної компанії для довгострокової співпраці на організацію заходів. 

Передбачається підписання рамкового договору до січня 2022 року на організацію заходів за потреби і запитом організації.

Вимоги до логістичної компанії:

  • компанії повинні бути зареєстрованими у відповідності до законів України на момент оголошення переможця конкурсу.

  • мати документально підтверджений досвід (від 3 роки) роботи із надання послуг з організації заходів.

  • мати відповідно кваліфікованих працівників та надати за запитом документи, що підтверджують цю кваліфікацію.

  • мати відповідних субпідрядників з надання послуг з організації заходів.


Основні види діяльності у рамках проєкту передбачають:

  • оренда приміщення  та організація заходів, а саме проведення тренінгів  для учасників, організація перевезення учасників, кава-брейки, обіди, вечері, і розміщення учасників.

  • організація зустрічей в регіонах , що включає в себе закупівлю квитків, організацію кави-брейк та обідів. 

  • інші логістичні послуги з організації подій, включаючи організацію технічного супроводу, організацію харчування, проживання учасників тощо

Для участі в тендері запрошуються фізичні особи підприємці та юридичні особи, які зареєстровані згідно чинного законодавства, на єдиному податку 3-я група або загальна система оподаткування, мають відкритий банківський рахунок з відповідними КВЕДами (як приклад, 82.30 Організування конгресів і торговельних виставок).

Для участі у тендері потрібно надати

Прохання подати пропозиції з детальним розписом вартості послуг компанії на надання послуг: закупівлі квитків, оренди готелю, організацію подій, кейтерінгу, компенсації квитків учасникам на місці, тощо на пошту ГО “Смарт освіта” [email protected] з темою листа “Логістична фірма до проєкту про суспільну доброчесність”

Термін подання документів до 1.12.2020

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.