bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про тендер
18.11.2020

Благодійна організація “Благодійний Фонд “Здоров’я жінки і планування сім’ї шукає постачальників виробів медичного призначення на умовах тендеру

 Склад тендерної документації  - дане оголошення.

Предмет/Назва послуг

Придбання виробів медичного призначення:

  1. Медична (хірургічна) маска - 31 860 шт. /1) повинна бути виготовлена з гіпоалергенного нетканого матеріалу без запаху; 2) зовнішня та внутрішня поверхні повинні бути різного кольору, на резинках, з фіксатором на переніссі; 3) не повинна перешкоджати вільному диханню; 4) відповідність ДСТУ EN 14683:2014 Маски хірургічні. Вимоги та методи випробування/.
  2. Рукавички із довгими манжетами нетальковані нітрилові - 54 000 пар. /1) повинні мати рулонну манжету, рукавички без тальку, нітрилові, еластичні, для одноразового використання, повинні бути універсальними; 2) співвідношення по розмірам (може бути змінено в межах 20%): S – 30%; M 60%; L – 10%; 3) відповідність: а) ДСТУ EN 455-1:2014 Захисні засоби. Рукавички медичні одноразового використання. Частина 1. Вимоги та методи випробування щодо відсутності отворів ТА ДСТУ EN 455-2:2015 Медичні рукавички для одноразового застосування. Частина 2. Вимоги та випробування фізичних властивостей ТА ДСТУ EN 455-3:2019 Захисні засоби. Рукавички медичні одноразового використання. Частина 3. Вимоги та методи випробування щодо біологічного оцінювання АБО б) ДСТУ EN 455-4:2014 Захисні засоби. Рукавички медичні одноразового використання. Частина 4. Вимоги та методи випробування для визначення строку придатності/.
  3. Фартух одноразовий захисний - 18 000 шт. /1) виготовлений з поліетилену; 2) має зав’язки ззаду на спині та шиї/.
  4. Халат захисний від інфекційних агентів одноразовий - 18 000 шт. /1) повинен являти собою м’який та легкий халат одноразовий, з герметичними швами, з трикотажними манжетами на рукавах або петлею для пальців, або еластичною тасьмою по краю рукава, антистатичною обробкою, повинен забезпечувати поєднання з іншими типами засобів індивідуального захисту; 2) матеріали халату захисного від інфекційних агентів не повинні спричинити подразнення шкіри або чинити будь-який несприятливий вплив на здоров’я людини; 3) повинен мати довгі рукави і довжину до середини литок, закриватися ззаду чи збоку тіла; 4) наявність інструкції щодо використання, порядку одягання халату; 5) відповідність ДСТУ EN 14126:2008 Одяг захисний. Захист від інфекційних агентів. Вимоги до експлуатаційних характеристик і методи випробування/.
  5. Щиток захиний - 1 875 шт. /1) повинен повністю закривати обличчя, зокрема, з боків та по довжині;
    2) повинен бути виготовлений з прозорого пластикового матеріалу з покриттям від запотівання та захистом від подряпин; 3) повинен мати ремінець, що регулюється; 4) багаторазового використання; 5) повинен бути стійким до очищення та дезінфекції; 6) відповідність ДСТУ EN 166:2017 Засоби індивідуального захисту очей/.
  6. Диспенсер для рідкого мила – 150 шт.
  7. Диспенсер для паперових рушників – 150 шт.
  8. Рушники паперові – 1500 шт. /Повинні бути такі, що підходять під тип диспенсеру/.
  9. Кишеньковий антисептик 10мл. - 25 350 шт. /1) флакон повинен бути з дозатором або розприскувачем; 2) вміст етилового спирту 60-80%./.
  10. Рідке мило - 4 306 літрів

Тип тендеру та спосіб оголошення – відкритий.

Мета тендеру   –  вибір постачальника та підписання договору з переможцем тендеру.

Джерело фінансування закупівлі послуг  –  Фонд ООН у галузі народонаселення.

Валюта тендеру  – Гривня.

Вимоги до послуг та умови оплати  – оплата відбувається безготівковим розрахунком. Виконавець виписує рахунок без ПДВ Благодійному Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» після підписання договору.

Термін незмінності умов  – Комерційні пропозиції, надані учасниками тендеру, мають бути дійсними без змін до завершення надання послуг

Правила оформлення тендерної пропозиції  – До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам тендерної документації.

Визначення переможців  – Відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно критеріїв, які зазначені у Тендерній пропозиції, але не пізніше 27.11.2020р.

Оприлюднення результату процедури закупівлі  – Шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою протягом одного робочого дня з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Критерії вибору переможців:

  • Відповідність заявки потребі заявника і умовам тендерної документації
  • Підтверджений досвід у сфері постачання виробів медичного призначення
  • Прийнятна ціна
  • Можливість надання послуг без ПДВ

Особливі умови

  • Учасник конкурсу погоджується на можливість ознайомлення з оригіналами документів кінцевих постачальників товарів та послуг
  • БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» залишає  за собою право вимагати від учасників тендера додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам технічного завдання даного тендеру
  • Учасники фактом участі у тендері:

- Визнають, що несуть відповідальність за достовірність наданої інформації та усвідомлюють репутаційні ризики, пов’язані з наданням недостовірних відомостей та послуг неналежної якості

- Безумовно погоджуються з усіма умовами тендеру і зобов’язуються виконувати їх належним чином.

Кінцевий термін подання заявок  – Всі пропозиції, отримані після кінцевого терміну подання заявок, а саме після 25.11.2020р. , розгляду не підлягають.

Спосіб отримання заявок – Електронною поштою на адресу: [email protected] з темою листа: «Документи на тендер». Заявка повинна містити кошторис та термін поставки.

Запитання щодо тендеру – Надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]

Контактна особа –  Анжеліка Мазньова, тел. (044)596-50-99 та (050)543-99-11

 

Контакти

  • Анжеліка Мазньова
  • тел. (044)596-50-99 та (050)543-99-11

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.