bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед готельєрів Маріупольського району Донецької області
14.11.2020

Триває конкурс серед готельєрів, за результатами якого буде визначено найбільш екологічний заклад Азовського узбережжя Донецької області.

Оголошено конкурс «Eco Callenge» серед готельєрів Маріупольського району (Донцької області). За умовами цього конкурсу потрібно протягом 2 тижнів відсортовувати ресурсоцінну вторсировину та здавати її на переробку, переможець отримає набір якісних контейнерів для облаштування на території закладу міні-сортувальної станції!

Подробиці конкурсу за посиланням https://gurt.org.ua/news/grants/64483/

Заклад, в якому здійснюється роздільний збір відходів, демонструє відповідальність за чистоту довкілля, зберігає цінні ресурси та будує сталий бізнес, націлений на майбутнє. Крім того, враховуючі зміни в законодавстві щодо поводження з відходами, таким закладам не треба буде прикладати зусиль та фінансів для впровадження обов’язкового роздільного збору ТПВ.

Раді повідомити, що до нас доєдналися ще 5 закладів: хостел «JOY»,  готель  «Hotel&Restaurant Poseidon», готельно-розважальний комплекс «Наш куточок», готельний комплекс “Спартак” та хостел «Ёж». Долучайтесь до «Eco Callenge»!

Нагадуємо, що конкурс здійснюється в рамках проекту «Підвищення конкурентоспроможності підприємств галузі гостинності та покращення іміджу готелів Азовського узбережжя, як соціально відповідальних бізнесів, через розвиток партнерства з кластером підприємців-переробників відходів, створення сортувальних станцій та надання послуг базам відпочинку з вивозу відсортованих відходів», який реалізується ГО «ЕКО ГУРТ» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.