bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс заявок для організацій громадянського суспільства
08.11.2020

Міжнародна гуманітана організація«Людина в біді» оголошує Конкурс заявок для  організацій громадянського суспільства, офіційно зареєстрованих в Україні в рамках регіональної «Програми солідарності COVID-19» на 2020-2022 рр. за фінансової підтримки Європейського Союзу. Дедлайн - 30 листопада 2020 року.

Цей проєкт допоможе організаціям громадянського суспільства реалізовувати заходи у відповідь на миттєві і довгострокові наслідки пандемії COVID-19 в країнах-учасницях Східного партнерства.

Метою програми є пом’якшення наслідків пандемії COVID-19 і сприяння довгостроковій соціально-економічній стійкості вразливих груп населення в Донецькій та Луганській областях.

Пріоритетами Конкурсу є посилення спроможності на місцевому рівні щодо надання публічних послуг  вразливим групам в умовах пандемії, а також застосування гуманітарних принципів гуманізму, об’єктивності, захисту, участі та відповідальності з метою подолання наслідків пандемії COVID-19.

Проєктні пропозиції, подані на конкурс, мають відповідати таким тематичним сферам:

  • Засоби існування та економічне відновлення
  • Доступ до медичних і соціальних послуг
  • Доступ до освіти
  • Захист.

Максимальна сума гранту, яка може бути присуджена в рамках цього Конкурсу, становить 30000 євро на один проєкт.

Кінцевий термін подання заявок – 30 листопада 2020 року.

Деталі: тут

Заявники матимуть можливість поставити свої запитання під час проведення інформаційних днів (дати проведення будуть оголошені), а також направити свої запитання на адресу електронної пошти: consultations.ua_c-19@peopleinneed.cz 

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   1256 днів тому   #  

чудовий проект як насьогодні. чи не можна долучитися з, може й менш проблемного, але не надто регіону? Вже не один рік намагаємося достукатися до соціальних служб, щоб спільно допомогти безпритульним, але марно: знову на порозі зима та ще й в умовах пандемії, а чиновництву в затишних кабінетах не соромно отримувати зарплатню, коли тисячі престарілих і дітей, чоловіків і жінок у дощ і мороз гинуть від голоду й хвороб, розносячи клятий вірус...
Ми - екологічна ГО "Зелений рух" Миколаївщини і газета "Будьмо!" (зупинилася через брак коштів) спільно з благодійними фондами (сьогодні - теж порожні) маємо проекти, та не маємо, з ким їх реалізувати. Для прикладу: зібрали одяг і взуття погорільцям луганщини, та не можемо їм доставити, маємо, де би перетримати до тепла безпритульних з забезпеченням санітарних умов і харчуванням та залученням їх до суспільнокорисної праці, та не можемо добитися від місцевих рад дозволів.
Чи можемо ми розраховувати на участь у програмі (раптом не відгукнуться луганчани)?
З повагою, Олександр Малицький, голова ГО і редактор газети. 093-5549446, 099-1504964

  •   Пiдписатися на новi
Альона Будаговська   1251 день тому   #  

Доброго дня, Олександр! Зверніться, будь ласка, з вашого запитання на адресу [email protected], або доєднайтеся до інформаційної сесії, яка відбуватиметься в форматі конференції в Teams, під час якої учасники зможуть отримати більше інформації щодо проєкту та умов участі, а також отримати відповіді на свої запитання.
Дата проведення: 20 листопада 2020 року
Час: 10.00 - 14.00
Для участі, будь ласка, заповніть форму реєстрації до 19 листопада, 15:00
https://bit.ly/3f24gv1

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Трохлібова    1248 днів тому   #  

Цей конкурс направлений тільки на допомогу Донецькій та Луганській обл.?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.