bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Одеський Благодійний фонд «Шлях до Дому» оголошує конкурсні торги (тендер)
03.11.2020

ЗАПИТ ЦІНОВИХ ПРОПОЗИЦІЙ
На закупівлю мобільної техніки та обладнання для фото та відео зйомки з метою обрання постачальника та закупівлі мобільної техніки та обладнання для фото та відео зйомки.
Одеський благодійний фонд реабілітації та соціальної адаптації громадян без визначеного місця проживання «Шлях до Дому» оголошує закупівлю мобільної техніки та обладнання для фото та відео зйомки з метою обрання постачальника та закупівлі мобільної техніки та обладнання для фото та відео зйомки.
Джерело фінансування закупівлі –проект «Континуум підтримки у протидії ВІЛ/ТБ в Одеському регіоні», напряму 4 А Надання на базі громадських центрів послуг зі зменшення шкоди підліткам, які вживають наркотики та тих, хто веде ризиковану сексуальну поведінку, 92-ГФ-20, що фінансується МБФ «Альянс громадського здоров’я»
Опис позицій до закупівлі 
1. Мобільний телефон Мобільний телефон андроід Xiaomi Mi10T Lite 6/128Gb Global Version - 15 шт.
2. Штатив для телефону Штатив для телефону андроід Xiaomi Mi10T Lite 6/128Gb Global Version – 15 шт.
3. Світодіодне кільце Комплект блогера 3в1 ACCLAB Ring of Light (Держатель с LED лампой, штатив, AL-LRSET1 - 15 шт.

4. Селфі палка - 15 шт.

5. Беспроводні наушники з мікрофоном Беспроводні наушники з мікрофоном Наушники Xiaomi Redmi Airdots Basic S TWSEJ05LS TWS Black”
6. Петлічний мікрофон 
Петлічний мікрофон Alitek для смартфона, компьютера с разъемом Type-C– 15 шт.
7. Чехол на телефон Чехол на телефон андроід Xiaomi Mi10T Lite 6/128Gb Global Version - 15 шт.
8. Захисне скло на телефон Захисне скло на телефон андроід Xiaomi Mi10T Lite 6/128Gb Global Version - 15 шт.

Термін постачання товарів – листопад 2020 р.

Обов’язкові технічні вимоги до послуг Документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам
Якість, своєчасність, можливість безготівкового розрахунку. Цінова пропозиція у формі офіційного листа, рахунку-фактури, гарантійний талон, технічні вимоги.

Розрахунки здійснюються в безготівковій формі.
Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам
Право на здійснення підприємницької діяльності 1.) Підприємства (ТОВ, ВАТ, ЗАТ, Приватні підприємства тощо) копії свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, 
2.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на єдиному податку – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності, свідоцтва про сплату єдиного податку (зареєстрованих до 2014 року) або Витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), платіжка про сплату єдиного податку за;
3.) Фізична особа - підприємець (ФОП) на загальній системі оподаткування – копії свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в якому зазначаються основні види діяльності.

Склад цінової пропозиції:
1. Цінова пропозиція у формі рахунку-фактури, пропозиції, офіційного листа;
2. Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним та технічним вимогам.
3. Юридичну та фактичну адресу, поштові, банківські реквізити, номер телефону та e-mail
Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:
• Учасник ознайомлений з Кодексом поведінки постачальників;
• Участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.
Цінові пропозиції з відповідними документами мають бути подані в окремому заклеєному конверті особисто або по пошті. На всіх стиках склеювання конверта з усіх сторін необхідно проставити печатки.
Цінові пропозиції приймаються до 15 години 17 листопада 2020 року. За адресою м.Одеса, вул.Софіївська,10, або на e-mail: [email protected] 
Засідання Комітету із закупівель відбудеться о 17 год 17 листопада 2020 р за адресою м.Одеса. вул Софіївська, 10
Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками 
Пилипенко Тетяна, координатор проекту, тел. моб.0504952076; e-mail: [email protected]; м.Одеса, вул.Софіївська,10
Методика обрання переможця процедури закупівлі. Спочатку серед поданих цінових пропозицій Комітетом із закупівель Організатора місцевої закупівлі відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника чи виконавця, які містяться у цьому Запиті. З відібраних цінових пропозицій Комітетом із закупівель обирається пропозиція з найнижчою ціною та постачальник чи виконавець, який подав таку цінову пропозицію, оголошується переможцем процедури місцевої закупівлі.
Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.