bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у конкурсі
03.11.2020

 

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

на проведення презентації програмного комплексу «Інтерактивна веб-карта» в рамках проекту «Створення інформаційного діалогу та партнерства як сталий інструмент ефективності співпраці мешканців громади та органів місцевої влади Соледарської міської ОТГ»

Громадська організація «Ковиловий степ» виконує проект «Створення інформаційного діалогу та партнерства як сталий інструмент ефективності співпраці мешканців громади та органів місцевої влади Соледарської міської ОТГ», за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс», в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції (Угода про надання гранту RPP/2020/07/144/DR), укладена Замовником з UNDP). Відповідно до умов впровадження проекту, громадська організація має намір витратити частину бюджету проекту для оплати послуг, що вказані у цьому Технічному завданні.

Метою завдання є  забезпечення проведення у Соледарській міській ОТГ презентації з вводу в експлуатацію нової інформаційної технології, програмного комплексу «Інтерактивна веб-карта».

 В ході заходу, необхідно обговорити наступні питання:

  • представити впроваджуємий проєкт (інформація надається замовником); 
  •  донести інформацію про користь від використання інтерактивної веб-карти (інформація надається замовником), яка створена в рамках проєкту; 
  • розповісти про способи використання та можливість подальшого вдосконалення впроваджуємого веб-сервісу за проєктом (інформація надається замовником);
  • надати інструкцію для використання як мешканцям громади так і відповідальним особам за напрямками по реєстрації в системі та подальшої роботи та користування взагалі електронним сервісом;

До вартості послуг повинні входити, але не обмежуючись, засоби індивідуального захисту (обов’язково), розробка інструкції з реєстрації та роботи з інтерактивною веб-картою, розробка презентації проекту (інформація надається замовником). 

 Кваліфікаційні вимоги:

  • досвід роботи не менше 3 років в сфері проведення інформаційно - просвітницьких заходів;
  •  наявність в реєстраційних документах відповідних дозволенних видів діяльності;
  • відповідальність та здатність працювати в чітко встановленні терміни;
  •  ініціативність, комунікабельність та адекватна здатність до співпраці та командної (колективної) роботи,
  • у разі якщо Учасник не відповідає технічним вимогам Замовника або не в змозі  виконати умови надання послуги, які визначені Замовником, його пропозиція відхиляється як така, що не відповідає умовам.

 Заявки на конкурс мають бути отриманні не пізніше ніж 11:00 години 13 листопада 2020 року у офіс Громадської організації «Ковиловий степ», або надіслати поштою на адресу Громадської організації «Ковиловий степ», 84122, Донецька область, Слов`янський район, м. Слов`янськ, вул. Ярослава Мудрого, будинок 10 офіс 1, або надіслати на електрону адресу [email protected] 

Учасники конкурсу будуть повідомлені про його результати 15 листопада 2020 року.  

Умови участі:

  • безготівковий розрахунок, можлива передоплата;
  • вчасне подання документації 
  • організація-виконавець звільнена від сплати ПДВ.

 Місце та термін надання цінових та технічних пропозицій:

 У разі відправки пропозицій поштою до уваги береться дата надходження документів, а не дата відправки.

 Критерії вибору виконавця:

Участь у конкурсі є відкритою для всіх зацікавлених суб’єктів економічної діяльності та фізичних осіб, які можуть подати свої заявки.

 Договір буде підписано з претендентом, який надасть найбільш економічно вигідну пропозицію, тобто пропозицію, яка міститиме найкраще співвідношення ціна-якість.

 Про прийняте рішення кандидати будуть повідомлені через електронну пошту та/або телефоном.

Контактна особа: Ольга Іванівна Александрова, голова правління Громадської організації 

тел.: +380506202467 

e-mail: [email protected] 

ЗАПИТ МАЄ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.