bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого конкурсу із закупівлі товарів
24.10.2020

Оголошенняпро проведення відкритого конкурсуіззакупівлі послуг

ГО «Кремінська бізнес-асоціація» в рамках грантового проекту «Robota для громади! Покращення конкурентоздатності випускників ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей» шляхом створення інноваційних майданчиків підготовки кваліфікованих робітників та розвитку міжрегіонального публічно-приватного партнерства у м. Лисичанську», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий конкурс назакупівлю будматеріалів.

Дати оголошення відкритого конкурсу:

25.10.2020 — 03.11.2020.

Вимоги до постачальника товарів — учасника конкурсу:

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері – мінімум 2 роки, відповідні КВЕДи для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити організацію заходів і у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою (за наявності) та підписом.

 Предметом закупівлі є товарів, а саме:

  1. Вікно металопластиковеу кількості 3 шт. розміром 2,40х1,75; 2,42х1,70; 2,37х1,68.
  2. Двері металопластикові у кількості 1 шт. розміром 2,05х0,9.

У вартість пропозиції необхідно включити вартість встановлення у навчальній аудиторії.

 Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

 Склад цінової пропозиції:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію підрядника для здійснення відповідної діяльності на території України та відповідних КВЕДів
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус
  • Конкурсна пропозиція, заповнена за зразком (додається)
  • Оригінал Рахунка-фактури
  • Зразок договору поставки товару
  • Та інші документи, які, на думку підрядника, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи тощо)

 Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  • Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  • Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення
  • Якість товару та відповідність очікуванням організатора
  • Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

 

Кінцевий термін подання цінової пропозицій: 03 листопада 2020 року до 12.00. Всі пропозиції, отримані після вказаного терміну, розгляду не підлягають.

 Вимоги до надсилання цінової пропозиції:

  • Пропозиції повинні залишатися чинними протягом 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття конкурсних пропозицій — 03 листопада 2020 року
  • Цінові пропозиції в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу[email protected]із темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№RPP/2020/08/219/PPP» не пізніше 03 листопада 2020 року (до 12.00).
  • А також в оригіналі у паперовому запечатаному вигляді мають бути надіслані за адресою: 92905, Луганська обл., м. Кремінна, пр-т Дружби,15/1, ГО «Кремінська бізнес-асоціація» не пізніше 03 листопада 2020 року (до 12.00).
  • Конкурсні пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасниками у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в конкурсному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам конкурсу шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання конкурсного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 03 листопада 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цього відкритого конкурсу бере до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цього відкритого конкурсу, надсилаючи документи для участі у відкритому конкурсі за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його цінову пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть вигідніші умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з вигіднішими для нього умовами.

Деталі:Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: +38(095)196-49-66 (керівник проєкту Павло Федик).

 

Голова

ГО «Кремінська бізнес-асоціація»                                           А.Л. Сімонов

 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.