bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на виготовлення відеороликів
15.10.2020

     Новоайдарська районна громадська організація “Світанок” оголошує конкурс на закупівлю послуг із виготовлення відеороликів, які будуть інформувати населення про роботу Робочиї груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості, сприяти обізнаності населення в їх роботі.

     Робочі групи - це відкриті діалогові платформи, які працюють у 16 громадах Луганської області (Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лисичанська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Попаснянська, Привільська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Троїцька, Трьохізбенська та Щастинська громади, а також громада м.Золоте).

Діяльність робочих груп направлена на ідентифікацію та вирішення питань, які турбують громаду. Одна з головних задач - напрацювання системного підходу до виріщення безпекових питань. Робочі групи підвищують спроможність громад через налагодження партнерських зв’язків та реалізацію спільних проєктів.

До конкурсу запрошуються креативні команди та компанії, які мають досвід у створенні відеороликів, у т.ч. на соціальну тематику, можуть запропонувати цікаві рішення та здатні працювати за визначеним планом.

     Кінцевий термін для подачі пропозицій - 29 жовтня 2020 року (18:00 за київським часом).

    Мета відеоролика: підвищити обізнаність мешканців та мешконок громад про діяльність Робочих груп з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

     Тривалість відео: не більше 3-х хвилин.

     Виготовлення та затвердження відеоролика - до 29 грудня 2020 року

     Пропозиції приймаються українською мовою на електронну адресу [email protected]

     В темі листа просимо вказати: Конкурс_відеоролик_назва організації

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.