bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Український Жіночий Фонд шукає партнерські організації
07.10.2020

За підсумками конкурсу грантів, що проходив у межах Феменкемпу-2020, Український Жіночий Фонд обрав дві переможні проєктні пропозиції активісток, які варті уваги і потребують реалізації.

Проте авторки проєктів не належать до громадських організацій. Тож аби їхні ініціативи стали реальністю, дуже важливим є допомога партнерських організацій щодо адміністрування цих проєктів.

Підтримка молодих активісток, підсилення та втілення їхніх задумів задля захисту прав жінок – є дуже важливими для нас та для українського феміністичного руху. Тому зі свого боку Український Жіночий Фонд  гарантує менторство та допомогу в реалізації ініціатив.

Отже якщо ви підтримуєте наші цінності, готові виділити часові ресурси та згодні на допомогу в адмініструванні проєктів активісток-початківиць, є громадською організацією, яка працює з темою захисту прав жінок та дівчат, жіночим лідерством, запрошуємо відгукнутися на наше запрошення.

Для цього просимо заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/bLybALSPHfu8aokD8

Бюджетами проектних пропозицій передбачені адміністративні витрати для громадської організації і ми очікуємо, що проекти триватимуть максимум 3 місяці.

У разі виникнення запитань, щоб дізнатись деталі співпраці звертайтеся до Олександри Мельник, координаторки проектів та програм УЖФ, [email protected] 0987211723

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.