bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у тендері на проведення ремонтних робіт
06.10.2020

Покровська района організація осіб з  інвалідністю” в рамках проєкту “Тато Хаб” за підтримки програми ООН із відновлення та розбудови миру, цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання ремонтних робіт у межах мікропроєкту. 

Перелік робіт: 1. Демонтажні роботи, 2. заміна вікон, 3. встановлення дверей, 4. ремонт підлоги, 5. ремонт стелі, 6. ремонт стін, 7. ремонт укосів, 8. електро - технічні роботи 9. санітарно - технічні роботи, 10. заміна системи опалення, 11. встановлення системи вентиляції.

Список документації, що складають тендерну пропозицію та вимоги до учасників зазначені в “Інструкції Учасникам”  у додатку (файлах) нижче.

Підрядники мають бути офіційно зареєстрованими для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт. Адреса надання послуги: Донецька обл., м. Краматорськ, Бульвар Машинобудівників 49. Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Наді Курченко 29.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 10.00 години 26 жовтня 2020 року та в електроному вигляді надіслані на пошту ПРООН [email protected] з темою листа “Угода № RPP 2020/09/254/SC - відкритий тендер” після чого вони будуть розкриті в присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані  пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру не розкритими. Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, вказаною вище або за телефонами: +380997708463; +380737708463;  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.