bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на роботи по ремонту спортивної зали в м.Лисичанськ
05.10.2020

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» звертається до підприємств або фізичних осіб-підприємців, що надають послуги з будівництва та ремонту будівель із проханням надати комерційну пропозицію  щодо закупівлі будівельних матеріалів, робіт та послуг в межах проєкту «Я - націЯ», який реалізується в межах проєкту ПРООН «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення правосуддя, безпеки та послуг з реінтеграції постраждалих внаслідок конфлікту на територіях України» за підтримки уряду Нідерландів.

Просимо Вас надати інформацію та пропозицію щодо Ваших послуг згідно технічного завдання (Додаток 1- види робіт; Додаток 2 - матеріали) або на Вашому фірмовому бланку, до якого слід додати скан-копії Ваших реєстраційних документів (виписка з ЄДР та довідка з реєстру платників єдиного податку).

Додатки можете скачати у прикріплених файлах. 

Відповідь на вищенаведену інформацію прошу надати в електронному вигляді на електронну пошту [email protected] до 19 жовтня 2020 року. Та у запакованому конверті за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова, 4 к – 4 поверх, кабінет №6.

З метою підтримки місцевої економіки перевага буде надаватись постачальникам послуг з ремонту, які зареєстровані на території Луганської області.

 Чекаємо на цінові попозиції!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.