bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу
02.10.2020

Конкурс на надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу

ГО «ЕКО ГУРТ» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності підприємств галузі гостинності та покращення іміджу готелів Азовського узбережжя, як соціально відповідальних бізнесів, через розвиток партнерства з кластером підприємців-переробників відходів, створення сортувальних станцій та надання послуг базам відпочинку з вивозу відсортованих відходів» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу пропонує взяти участь у конкурсі щодо надання послуг з перевезення малогабаритного вантажу в Маріупольському районі, Донецької області та м. Бердянськ. Дедлайн - 11 жовтня 2020 року.

Оплата буде здійснюватися погодинно за безготівковим розрахунком.

 

Основні умови:

1.Надання послуг перевезення на власному авто виконавця.

2.Виконавець відповідальний за страхування та технічне обслуговування авто.

3.Паливо повністю оплачується виконавцем.

4.Перевезення малогабаритного вантажу (відсортовані відходи) протягом жовтня - грудня 2020 р. на території Маріупольського району та Бердянську. До вартості входить завантаження та розвантаження вантажу.

5.Орієнтовний маршрутний лист:

•        Маріуполь - Юр’ївка - Маріуполь,

•        Маріуполь - Білосарайська Коса - Маріуполь,

•        Маріуполь -  Мелекіне - Маріуполь,

•        Маріуполь - Ялта (Мангушський район) - Маріуполь,

•        Маріуполь – Бердянськ - Маріуполь .

Орієнтовне навантаження – 160 годин.

6.Надання послуг згідно з планом/графіком, який буде складатись та погоджуватись замовником.

 

Бажана техніка та людські ресурси

Автомобіль марки ГАЗЕЛЬ з тентованим кузовом. Людські ресурси - водій та 2 вантажники (можливо водій-вантажник та 1 вантажник).

 

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу:

Постачальники мають бути з доброю репутацією, офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, мати можливість здійснити послугу у вказаний строк, звільненні від ПДВ та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір перевезення, рахунок-фактура, акт виконаних робіт, тощо)

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Конкурсна (цінова) пропозиція із зазначенням вартості послуг за годину, заповнена за зразком (додається);
  • Оригінал Рахунка-фактури;
  • Зразок договору надання послуг;
  • Інші документи, якщо вважає  за необхідне та може бути корисним для розгляду

 

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі.  Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості. 

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати подання конкурсних пропозицій.

Конкурсну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: [email protected].

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (у форматі PDF) мають бути надіслані на електронну адресу [email protected] та  [email protected]  та [email protected]. із темою листа «Відкритий конкурс_грантова угода_№RPP/2020/08/206/BSP» не пізніше 11.10.2020, 18:00. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 18.10.2020 року.

 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим конкурсним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію за телефоном: +380973068510.

 

Контакти

  • 0973068510

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.