bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на навчання за кордоном від Фонду Віктора Пінчука
05.05.2010

Проект пропонує підтримку молоді України для отримання магістерського ступеню у найкращих університетах світу у галузях, які Фонд Віктора Пінчука вважає пріоритетними для подальшого розвитку України. Заявки приймаються до 15 травня 2010 р.

Більшість студентів, які подавалися напряму для вступу до ВНЗ за кордоном зараз вже отримали або чекають новини про зарахування. Для багатьох перешкодою для отримання магістерського ступеню за кордоном може стати фінансове питання. Якщо Ви з цим зіткнулися, ще є можливість отримати грант на навчання.

Більшість стипендій і грантів за кордоном прив’язані до певних програм чи університетів, тому якщо Ви ще не отримали фінансування, то маєте ризик так його і не побачити.

Всесвітні студії - єдина програма в Україні, що надає гранти студентам, враховуючи особливості вступу українців до вишів інших країн.

Звертаємо Вашу увагу на те, що:

  1. Проект пропонує підтримку громадянам України віком до 35 років для отримання магістерського ступеню у найкращих університетах світу у галузях, які Фонд Віктора Пінчука вважає пріоритетними для подальшого розвитку України. На період 2009 – 2011 рік такими галузями є: сільське господарство, довкілля та екологія, право та державне управління. Однак, Фонд може надати підтримку студентам, що бажають навчатися за іншими спеціальностями, якщо вони аргументують важливість обраного фаху для розвитку України.

  2. Дедлайн подачі заявки на отримання гранту - 15 травня 2010. Враховуючи особливості зарахування у внз в різних країнах, Фонд може розглянути Вашу заявку пізніше (але вона має бути заповнена до 15 травня, Ви зможете отримати грант в разі успішного проходження співбесіди і при умові, що Ви отримаєте підтведження про зарахування до внз). Подробиці читайте тут.

Якщо Ви маєте знайомих, які потребують грантової підтримки, будемо вдячні за поширення інформації!

Сайт проекту Всесвітні студії

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.