bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з надання послуги організації трагетованої реклами в соціальнех мережах
21.09.2020

 ГО “Вільна хата”, запрошує Вас подати комплексну цінову та технічну пропозицію на надання послуг з таргетованої реклами у Facebook та Instagram (21.09.2020-28.09.2020) відповідно до специфікацій, наведених в Додатках А та B. Подавачі можуть подавати свої пропозиції виключно на всі лоти разом.

ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ПОТЕНЦІЙНОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА

  1. Форма Цінової Пропозиції

Пропозиція, підготовлена Подавачем цінової пропозиції, а також вся кореспонденція та обмін документацією між Подавачем та Покупцем стосовно Цінової пропозиції №17/09/2020 мають здійснюватися українською мовою в виключно в письмовому вигляді.

Пропозиція має містити такі деталі та підтвердження:

  1. Пропозиція повинна бути вчасно надіслана в межах остаточної дати подання пропозиції, на бланку компанії, та підписана уповноваженою особою та включати контактні деталі Подавача також необхідно надати копію реєстраційних документів компанії або ФОП.

  2. Дотримання технічних специфікацій. Претендент має підтвердити, що всі позиції відповідають або перевищують вимоги даного запиту.   

  3. Цінова пропозиція має бути чинною протягом 30 календарних днів, починаючи з дати кінцевого строку подання цінових пропозицій.

  1. Ціни мають бути вказані в гривнях (UAH)

  2. Ціни мають бути вказані без урахування ПДВ. Покупець – благодійна організація, яка реалізує проект, на гроші програм міжнародної технічної допомоги, що звільнені від сплати податків на митній території Україні. 

  3. Право на участь в тендері. 

А. Для того, щоб мати право подати пропозицію у відповідь на це оголошення, Подавач повинен відповідати вимогам цього Запиту пропозицій. 

Б. Покупець дотримується законів та правил щодо санкцій та ембарго США, включаючи Урядову Постанову 13248 щодо Фінансування Тероризму, котрі забороняють транзакції з особами або організаціями, котрі вчиняють або погрожують вчинити терористичні дії або підтримують тероризм. Будь-яка особа або організація, що бере участь в цьому тендері, як первинний претендент або субпідрядник, має засвідчити та надати разом з іншими документами, що така особа або організація не входить до Чорного Списку Іноземних Громадян Відділу Контролю Зарубіжних Активів Держказначейства США (U.S. Department of Treasury Office of Foreign Assets Control (OFAC) Specially Designated Nationals (SDN) і має право на участь в тендері. Покупець повинен дискваліфікувати будь-які пропозиції від осіб або організацій, котрі входять до Чорного Списку або виявляться такими, що не мають право на участь в тендері з інших причин. Компанії та особи, що входять до Системи Виключених Сторін (www.epls.gov) не мають право на отримання коштів та їх послугами неможливо користуватись для придбання товарів та послуг в рамках цього Запиту.

  1. Покупець залишає за собою право приймати або відхиляти будь-які цінові пропозиції, а також анулювати, в цілому або частково, або призупиняти процес та відхиляти всі цінові пропозиції в будь-який час до моменту здійснення замовлення на закупівлю. При цьому Покупець не несе жодної відповідальності перед задіяним(и) Подавачем або Подавачами або жодного обов’язку щодо інформування задіяного Подавача або Подавачів про причини таких дій Програми. 

 

  1. Будь-які зміни в цей Запит вносяться через Додатки. Копії змін будуть доступні для всіх зацікавлених Подавачів.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.