bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсне оголошення
19.09.2020

ГО “Моя Новопсковщина” в рамках грантового прєкту “Відновлення ефективного врядування та просування примирення в охоплених конфліктом громадах Донецької області через ідентифікацію (виявлення) корупційних ризиків в діяльності органів влади”, за організаційною підтримкою ГО “Взаємодія - Плюс” в межах національного проєкту “Деценталізація” та програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс на транспортні послуги.

Дата оголошення 17.09.2020 року.

Термін подання пропозицій: 30.09.2020 року.

Детальний опис товарів/послуг що оголошуються.

Предметом закупівлі є транспортні послуги, а саме: транспортування учасників проєкту до 5 осіб, для виконання завдань проєкту (проведення робочих зустрічей, проведення соціалогічного опитування тощо) на території 5 цілових громад Донецької області - Дружківська, Курахівська,Бахмутська,Вугледарська, Верхньоторецька громади.

Обов’язкова умова щодо початку маршруту: маршрути мають починатися та закінчуватися у смт.Новопсков, Луганської області. Відстань до кожної громади з урахуванням однієї поїздки та вимого щодо початку маршруту визначає постачальник послуг і надає свої розрахунки по відстані у кілометрах та вартості послуг за кілометр. Загальну вартість та кілометраж зазначає у рахунку- фактурі. 

Вимоги до постачальника послуг.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності 3 групи, які знаходяться на загальній ситемі опадаткування та належним чином зареєстровані за законодавством України:

Постачальники послуг, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення діяльності, та наявна ліцензія, можливістьнадати послугу у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати орігінали документів з печаткою та підписом (договір надання послуг, рахунок-фактура, акт виконаних робіт).

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію

2. Копію документу, що підтверджує податковий статус

3. Ліцензію щодо пасажирських перевезень

4. Орігінал рахунку-фактури.

Звертаємо Вашу увагу, що умова оплати послуги - це безготівковий переказ. 

Конкусні процедури.

Запитання щодо конкурсу можна надіслати на ел.адресу [email protected] до 30.09.2020 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам конкурсу. 

Конкурсні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг.

Конкурсні документи мають бути складено української мовою, підписані уповноваженою особою учасника та завірени печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді форматі PDF) надіслани учасником організатору конкурсу до 30.09.2020 року на електронну адресу [email protected]/ Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10:00 30.09.2020 року, розгляду не підлягатимуть. 

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропанованих пропозицій згідно істотних крітеріїв (умов) відбору, які зазначені у данному конкурсному оголошенні, але не пізніше 01.10.2020 року.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надіслання відповідного повідомлення на електронною поштою протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначенняя переможця.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.