bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер для здійснення ремонтних робіт
18.09.2020

Відкритий тендер для здійснення ремонтних робіт

 

ГО «Афіна Паллада» в межах грантового проєкту «Ниточка успіху», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю товарів/послуг.

Дата оголошення про тендер: 17 вересня 2020 р.

Термін подання тендерних пропозицій: до 18:00 1 жовтня 2020 р.

Предметом закупівлі є товари/послуги для здійснення ремонтних робіт відповідно до проектно-кошторисної документації, яку можна отримати, написавши запит на електронну скриньку [email protected].

Строк надання товарів/ послуг: протягом 60 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуг/товару повинна бути включена доставка товару до місця призначення, а саме: с. Чермалик, вул. Миру 19.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається)
  4. Цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається)
  5. Оригінал Рахунка-фактури
  6. Зразок договору поставки товару
  7. Паспорт товару (якщо необхідно)
  8. Ліцензію на товар (якщо необхідно)
  9. Гарантійний талон, гарантія не менше 1 року
  10. Та інші документи, якщо вважає за необхідне

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]до 29 вересня 2020 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником тендеру до 18:00 1 жовтня 2020 р. на електронну адресу [email protected] із темою листа «Відкритий тендер_грантова угода_№ RPP/2020/08/063/SC/HDN», а також в запечатаному конверті за адресою: 87142, Донецька область, Волноваський район, село Чермалик, вул. Комарова буд. 32. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18:00 1 жовтня 2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 9 жовтня 2020 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Керівник ГО «Афіна Паллада»                                                        Афендулова Н.М.

Тел..096-467-24-11

 

Контакти

  • Керівник проекту Афендулова Наталя Миколаївна Тел..096-467-24-11

Коментарі

Тетяна Лефтерова   1305 днів тому   #  

Оголошення не активне.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.