bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення конкурсу на закупівлю товарів
17.09.2020

БО «БФ «ТРОЇЦЬКА ІНІЦІАТИВА» в рамках грантового проєкту «Посилення туристичного потенціалу Троїцької ОТГ шляхом  вдосконалення туристичного маршруту «Від минулого до сьогодення» за активної участі мешканців громади», що реалізується в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс на закупівлю товарів.

Дата оголошення про конкурс: 17.09.2020

Термін подання конкурсних пропозицій: 01.10.2020

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються.

Предметом закупівлі є обладнання, а саме:

  • Вуличний шаховий стіл з лавками –2 комплекти.
  • В комплект входять: 1 стіл і 2 лавки.
  • Технічні характеристики:

стіл з бетону, розмір (мм) – не менше ніж 850*850*700. Фактура виробу з природніх матеріалів і кольорів (наприклад,галька, камінь, дерево).

Кришка столу повинна бути з антивандального стійкого пластику або металу та обов’язково мати нанесене на неї шахове поле.

Лавки з бетону, розмір (мм) – не менше ніж 840*280*400. Фактура виробу з природніх матеріалів і кольорів (наприклад,галька, камінь, дерево) та не відрізнятись від столу.

 

 

Строк надання товарів: протягом 10 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість товару повинна бути включена доставка  до місця призначення – смт Троїцьке, Троїцький район, Луганська область, провулок Садовий, 10.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора.

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники обладнання, що мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Конкурсна пропозиція;

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідністьучасника кваліфікаційнимвимогамконкурсногооголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення
  3. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг
  5. Закупівля здійснюється без ПДВ

Звертаємо Вашу увагу, що умова оплати товару – це безготівковий переказ.

Конкурсні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 26.09.2020 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до 28.09.2020 року на електронну адресу [email protected].  Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10 години 01.10.2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному конкурсному оголошенні, але не пізніше 02.10.2020р.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 

Контакти

+380952256417  конкурс 17.09.2020    Галина Горбань

 

 

Контакти

  • +380952256417

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.