bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг готельних комплексів
17.09.2020

ГО «Егаліте Інтернешнл», яка за підтримки Євросоюзу реалізує в Україні проект «EU4YOUTH: Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові i Україні», оголошує запит на надання конкурсу послуг з бронювання номерів в готелях та організації конференц-послуг. ГО планує проведення громадських слухань з тем соціального підприємництва загалом в 24 областях України (за обставин пандемії корона вірусу їх кількість може бути зменшена). 

 При формуванні пропозиції прохання враховувати наступні данні:

  1. Готелі категорії не нижче «4 зірки» мають бути в обласних центрах чи розташовані в інших локаціях, до яких можна легко дістатися з обласних центрів
  2. Конференц-зал має бути або в цьому ж готелі, або в пішої доступності до нього
  3. Конференц-зал має бути обладнаним необхідним устаткуванням для проведення громадських слухань (зокрема, проектор, екран для проектора, крім того, вода, за потреби, кондиціонер)
  4. Можливість організації кава-паузи (з меню і розцінками)
  5. Також слід враховувати карантинні заходи (наприклад, в зеленій зоні площа конференц-зали підбирається з розрахунку 5 метрів на 1 особу, в жовтій та оранжевій зонах – 10 метрів на 1 особу)
  6. Кількість учасників кожного громадського слухання – 25 осіб
  7. Період проведення громадських слухань з 15 листопада до 25 грудня 2020 р.

            Пропозиція повинна бути надана українською мовою та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання запиту.

Просимо надсилати ваші пропозиції до 30 вересня 2020 р. електронною поштою
 [email protected]

Відповідальність за те, що пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну, несе заявник. ГО «Егаліте Інтернешнл» на власний розсуд може прийняти рішення про розгляд заявок, які отримані після кінцевої дати подачі, якщо розгляд таких заявок поліпшить конкуренцію при виборі підрядника. Якщо Ви відправляєте свої пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, що в них відсутні будь-які віруси та пошкоджені файли. На момент прийняття рішення про укладання контракту ГО  залишає за собою право змінювати (збільшувати або зменшувати) кількість послуг та/або товарів не більше, ніж на двадцять п’ять відсотків (25%) від загальної вартості пропозиції без зміни при цьому ціни за одиницю або інших положень та умов.  Додаткові положення або умови можуть бути включені без зміни основного тендеру.

Чекаємо на ваші пропозиції.

Проект «Розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові і Україні» допомагає сприяти розвитку соціального підприємницького потенціалу молоді в Молдові та Україні, створюючи сприятливу екосистему для соціальних підприємств, а також надихаючи та підтримуючи більше молодих соціальних підприємців розвиватися та підтримувати свої інноваційні рішення щодо сприяння соціальній включеності та екологічній стійкості в обох країнах. Проект фінансується Європейським Союзом у рамках його програми EU4Youth. Проект буде реалізований консорціумом, включаючи наступні організації: Gustav-Stresemann-Institut (GSI), (Німеччина), Pro NGO! (Німеччина), AXA Management Consulting (Молдова), ECO-RAZENI Association (Молдова), CONTACT (Молдова), та Egalite International (Україна).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.